REPAR PLUG

Super-adhesive rendering for cement or minimally absorbing supports

Kodi: INT.0127

Përbërësit: 1

Pamja: Pluhur

A single-component, super-adhesive cementitious mortar for rough coating, with a base of high-strength binders, selected aggregates, adhesion-promoting polymers and specific agents. Ideal for the preliminary “rough coat” treatment of concrete surfaces, mixed masonry, rock walls and other poorly-absorbent surfaces, for subsequent coating with traditional (INTOSANA), dehumidifying (SANATIGH) and/or thermal-insulating (SANAWARME or CALEOSANA) plasters.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

trashësia-minimale-e-lejueshme

Trashësia minimale e lejueshme: 5 mm

dosage

Dosage: 4-6 kg/m²

pot-life

Pot life: 60 min

trashësia-maksimale-e-lejueshme

Trashësia maksimale e lejueshme: 30 mm

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5 / +35 °C

i-pandezshëm

I pandezshëm

përmasa-maksimale-e-agregatit

Përmasa maksimale e agregatit: 0.7 mm

Veçoritë teknike

Rezistenca nga përkulja

> 8 N/mm²

Moduli elastik

17000 N/mm²

pH

> 12 _

Ngjitja në shtresa

> 2.5 N/mm²

Rezistenca nga ngjeshja

> 40 N/mm²

Ngjyrat në dispozicion

- Gri

Amballazhime dhe përmasa

- Qese 25 kg

Fushat e përdorimit

Gripping rendering for subsequent plasters, both based on cement and hydraulic lime; protective coatings, renovation of works and structures in reinforced concrete.

Përgatitja e shtresave

Application surfaces should be clean, free of soiling, crumbling and non-adhering parts, dust, etc., conveniently saturated with water until they reach the condition "saturated with dry surface".

Mënyra e përdorimit

Pour about 2/3 of the mixing water into the mixer, add REPAR PLUG and the remaining water; continue to mix until a homogeneous lump-free mixture is obtained. The mixing water should be about 16-18% of the weight of the bag. After mixing is completed wait a few minutes before applying the product by "spraying" ("scratch coat" ), by brick trowel and plastering trowel or plastering machine. The scratch coat, applied by "spraying", must provide a corrugated surface to promote the grip of the plaster that must be applied promptly: within 2-3 days.

In the case of successive dehumidifying (SANATIGH) or insulating (SANAWARME or CALEOSANA) plasters, hold the sprayed surface, "open" (non-homogeneous over the entire surface).

Mënyrat e përdorimit

- Makinë suvatimi

- Mallë

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Faqe shkëmbore

- Fibroçimento

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

- Muratura me gurë

- Muratura të përziera

- Parafabrikuara

- Suva

- Tulla

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Do not apply in case of direct exposure to sunlight; cure the protection and the prolonged moist hardening of exposed surfaces.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte alternative

Produkte në vitrinë

  • Grout Power
  • Syntech H.A.G.
  • Pro Seal