REPAR MONOSTEEL

Agjent pasiv çimentoje monokomponent, antikorroziv për shufra përforcuese

Kodi: REP.0126

Përbërësit: 1

Pamja: Pluhur

Slurry çimentoje me një përbërës në pluhur, pasiv, me ngjyrë të kaltër të hapur, që do shtohet me ujë, i modifikuara me agjentë superpozolanikë, rrëshirë fleksibël dhe antikorrozive, për trajtimin pasiv të shufrave prej armature të oksiduar, në restaurimin e betonit të degraduar.

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen e strukturave të betonit – Mbrojtje ndaj korrozionit të armaturave

EN 1504-7

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen e strukturave të betonit – Mbrojtje ndaj korrozionit të armaturave

Llaçe për suva të brendshme dhe të jashtme – Llaç për çdo përdorim (GP)

EN 998-1

Llaçe për suva të brendshme dhe të jashtme – Llaç për çdo përdorim (GP)

Vetitë themelore

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

i-pandezshëm

I pandezshëm

produkt-në-dukje

Produkt në dukje

përzierja-me-ujë

Përzierja me ujë: 32-40 %

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5 / +35 °C

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

Veçoritë teknike

Rezistenca në përkulje pas 28 ditësh

8 MPa

Masa vëllimore

1700 kg/m³

Raporti ujë/lidhëse

< 0.45 _

Resistenca e vidhosjes së shufrave të çelikut me aderim e përmirësuar

> 90 %

Rezistenca në ngjeshje pas 28 ditësh

35 MPa

pH

> 12 _

Rezistenca ndaj korrozionit

< 0.5 mm

Rezistenca në përkulje pas 01 ditë

3 MPa

Rezistenca në ngjeshje pas 01 dite

10 MPa

Rezistenca nga zjarrit

A1 _

Përshkueshmëria Darcy

1 x 10 E-10 cm/s

Ngjitje në beton (tërheqje të drejtpërdrejtë)

* 2.4 N/mm²

Ngjyrat në dispozicion

- E kaltër

- E zezë

Amballazhime dhe përmasa

- Kovë 2.5 kg

- Kovë 5 kg

- Qese 25 kg

Vetitë

Efikasiteti anti-korroziv i REPAR MONOSTEEL përcaktohet nga alkaliniteti i lartë dhe reaksioni superpozolanik i komponentëve. Antikorrozioni specifik që gjendet në përbërjen (DCI - Corrosion Inhibitor Agrèment Certificate BBA** n.96/3232), në përputhje me standardin UNI 9747, bazohet në një reaksion që arrin t’i bëjë të padisponueshëm jonet e hekurit për ushqimin e proceseve elektrokimike të korrozionit. Komponentët polimerik të REPAR MONOSTEEL gjithashtu përcaktojnë rritjen e mëtejshme të efikasitetit anti-korroziv, veçanërisht në lidhje me sulmet agresive nga kloridet dhe sulfatet. (BBA = British Board of Agrèment).

Konsumi

Nga 0.02 deri 0.07 kg REPAR MONOSTEEL për çdo metër linear të shufrës së çelikut që do të trajtohet.

Fushat e përdorimit

Trajtimet e mbrojtjes pavive të shufrave të armaturës në restaurimin e punimeve dhe objekteve në konglomeratin e betonit të armuar, në mjediset detare, malore dhe industriale.

Përgatitja e shtresave

Hiqni me kujdes ndryshkun e papërshtatshëm, të pranishëm në sipërfaqet metalike të shufrave të armaturës së ekspozuar, nëpërmjet rërës ose pastrimit të thellë, derisa të arrihet gjendja: "metal pothuajse i bardhë" (ngjyra e metalit si i porsadalë).

Mënyra e përdorimit

Vendosni rreth gjysmë litër ujë në një kovë, shtoni REPAR MONOSTEEL dhe ujin që nevojitet për të arritur një qëndrueshmëri fluide, të dendur dhe poroze.
Vazhdoni të përzierni derisa të përftohet një përzierje homogjene dhe pa toptha. Aplikojeni me një furçë në sipërfaqet e shufrave të armaturës së përgatitura paraprakisht.

Mënyrat e përdorimit

- Brushë

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Shufra armature të oksiduar

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Derdhja e mundshme e produktit në beton ngjitur me hekurin e trajtuar nuk shkakton ndonjë problem.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Grout Power
  • Osmocem
  • Concrete Repar