READYMESH PM-120

Fibër multifilament prej 12 mm për nënshtresa dhe betone në përgjithësi

Kodi: RDM.0356

Përbërësit: 1

Pamja: Fibra

READYMESH PM-120 është një mikrofibër ndihmëse multipropilente, e pajisur me markë CE, me një gjatësi prej 12 mm, e përshtatshme si shtesë në konglomeratet e çimentos në përgjithësi. Shtimi i READYMESH PM-120 në përzierje mundëson pengimin e fenomenit të çarjeve nga tkurrja plastike e betonit, si dhe të ketë efekte pozitive në lidhje me duktilitetin e përzierjes, rezistencën ndaj ngrirjes / shkrirjes, rezistencës ndaj goditjeve dhe papërshkueshmërinë e përgjithshme.

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Fibra strukturore për beton - Fibre polimerike - Përcaktime, specifikime dhe përshtatshmëri

EN 14889-2:2006 (System 3)

Fibra strukturore për beton - Fibre polimerike - Përcaktime, specifikime dhe përshtatshmëri

Vetitë themelore

diametri

Diametri: 0.027 mm

gjatësia

Gjatësia: 12 mm

i-pandezshëm

I pandezshëm

jetëgjatësi-e-pakufizuar

Jetëgjatësi e pakufizuar

pesha-specifike

Pesha specifike: 0.91 g/cm³

rezistent-ndaj-rrezeve-uv

Rezistent ndaj rrezeve UV

Veçoritë teknike

Ashpërsia

47.99 cN/tex

Efektri në konsistencën e betonit (Vebè)

2.5 s

Flash-Point

350 °C

Lëndë jo helmuese

Lëndë pa aromë

Numri i filamenteve

~ 200.000.000 m³

Pesha tërësore

5.05 dTex

Pika e zbutjes

160-170 °C

Temperatura e vetë-ndezjes

> 400 °C

Ngjyrat në dispozicion

- E bardhë

Amballazhime dhe përmasa

- Qese e hidrodegradueshme 0.6 kg

- Kuti: 15 x (Qese e hidrodegradueshme 0.6 kg)

Konsumi

E ndryshueshme sipas llojit të punës që do të kryhet (llaçet, llaqet, llaçët), mesatarisht 0.6-1.5 kg për metër kub të konglomeratit të çimentos ose të bazës hidraulike të gëlqeres.

Fushat e përdorimit

Në nënshtresa (dhe me sisteme rrezatimi), shtrime me trashësi të vogël, parafabrikime të vogla, dysheme betoni, çakëll betoni dhe struktura betoni në përgjithësi, gjithashtu në kombinim me armaturën metalike tradicionale.

Mënyra e përdorimit

Shtoni fibrat në përbërje çimentoje gjatë përzierjes. Përzierje në kazanin e autobetonierës me shpejtësi të plotë për të paktën 1 minut për çdo m³ të përzierjes . Doza, në varësi të përdorimit, është zakonisht midis 600 g / m³ dhe 1,5 kg / m³. Doza e rekomanduar është 1.0 kg / m³, që korrespondon me një qese për metër kub të konglomeratit.
Shtimi i fibrave mund të modifikojë lehtë reologjinë e përzierjes së çimentos. Për të rikthyer rrjedhshmërinë origjinale, përdorni vetëm aditivë specifikë fluidizues. Shtimi i ujit në përzierje nuk rekomandohet.

Mënyrat e përdorimit

- Për tu shtuar në komponentët e tjerë

Shtresat e lejuara

- Suva

- Beton

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Sanageb
  • Opus Dry
  • Protech Balcony