READYMESH PM-060

Fibër multifilament prej 6 mm për suva me bazë gëlqereje, çementoje

Kodi: RDM.0221

Përbërësit: 1

Pamja: Fibra

READYMESH PM-060 është një mikrofibër ndihmëse multipropilente, me një gjatësi prej 6 mm, e përshtatshme si shtesë në konglomeratet e çimentos, me bazë gëlqereje ose të përzier. Shtimi i READYMESH PM-060 në përzierje mundëson pengimin e fenomenit të çarjeve nga tkurrja plastike e betonit, si dhe të ketë efekte pozitive në lidhje me duktilitetin e përzierjes, rezistencën ndaj ngrirjes / shkrirjes, rezistencës ndaj goditjeve dhe papërshkueshmërinë e përgjithshme.

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Fibra strukturore për beton - Fibre polimerike - Përcaktime, specifikime dhe përshtatshmëri

EN 14889-2:2006 (System 3)

Fibra strukturore për beton - Fibre polimerike - Përcaktime, specifikime dhe përshtatshmëri

Vetitë themelore

diametri

Diametri: 0.035 mm

gjatësia

Gjatësia: 6.0 mm

i-pandezshëm

I pandezshëm

jetëgjatësi-e-pakufizuar

Jetëgjatësi e pakufizuar

pesha-specifike

Pesha specifike: 0.91 g/cm³

Veçoritë teknike

Ashpërsia

22.71 cN/tex

Efektri në konsistencën e betonit (Vebè)

1.0 s

Flash-Point

350 °C

Lëndë jo helmuese

Pesha tërësore

8.75 dTex

Pika e zbutjes

160 - 170 °C

Temperatura e vetë-ndezjes

> 400 °C

Tërheqja deri në këputje

28 %

Ngjyrat në dispozicion

- E bardhë

Amballazhime dhe përmasa

- Qese e hidrodegradueshme 1 kg

- Kuti: 12 x (Qese e hidrodegradueshme 1 kg)

Konsumi

E ndryshueshme sipas llojit të punës që do të kryhet (llaçet, llaqet, llaçët), mesatarisht 0.6-1.5 kg për metër kub të konglomeratit të çimentos ose të bazës hidraulike të gëlqeres.

Fushat e përdorimit

READYMESH PM-060 është një fibër ndihmëse që mund të përdoret në një mori fushash aplikimi, ku kërkohet një përforcim tre-dimensional dhe i përhapur i përzierjes së çimentos dhe / ose gëlqeres. Kjo është një fibër veçanërisht e përshtatshme për shtim në artikujt e vegjël të prodhuar ose në llaqe, edhe me trashësi të vogël dhe me agregate me grimca të vogla.

Mënyra e përdorimit

Shtoni fibrat në përbërje gjatë përzierjes. Përzierje në kazanin e autobetonierës me shpejtësi
të plotë për të paktën 5-6 minuta. Doza, në varësi të përdorimit, është zakonisht midis 600 g
/ m³ dhe 1.5 kg / m³. Mesatarisht, 250 g fibra për një betonierë ndërtimi prej 200 litrash.

Mënyrat e përdorimit

- Për tu shtuar në komponentët e tjerë

Shtresat e lejuara

- Suva

- Beton

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

- Nënshtresa çimentoje

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Shtimi i fibrave mund të modifikojë lehtë reologjinë e përzierjes së çimentos.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Syntech H.A.G.
  • Opus Dry
  • Readymesh