READYMESH MX-500

Fibra çeliku 50 mm të performancës së lartë

Kodi: RDM.0220

Përbërësit: 1

Pamja: Fibra

READYMESH MX-500 është një fibër e veçantë çeliku karboni, e përfituar nga profilizimi dhe prerja e fijeve prej çeliku me rezistencë të lartë. Formati i tij i veçantë me dy fole i jep një rezistencë të jashtëzakonshme sfilimit, me anë të së cilës fibra i jep betonit cilësi të shkëlqyera rezistence post-çarjeje edhe në doza të ulëta. READYMESH MX-500 bën të mundur rritjen e dukshme të performancës mekanike të artikullit të prodhuar në lidhje me fortësinë, duktilitetit dhe rezistencësn ndaj përdorimit, rezistencës ndaj streseve dinamike, tensionit mekanik dhe përkuljes, madje edhe pas plasaritjeve dhe rezistencës ndaj përplasjeve dhe përdorimit.

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Fibra strukturore për beton - Fibre polimerike - Përcaktime, specifikime dhe përshtatshmëri

EN 14889-1:2006 (System 1)

Fibra strukturore për beton - Fibre polimerike - Përcaktime, specifikime dhe përshtatshmëri

Vetitë themelore

diametri

Diametri: 0.75 mm

gjatësia

Gjatësia: 50 mm

gjeometria-e-dyfishtë

Gjeometria e dyfishtë

jetëgjatësi-e-pakufizuar

Jetëgjatësi e pakufizuar

pesha-specifike

Pesha specifike: 7.8 kg/dm³

rezistent-ndaj-rrezeve-uv

Rezistent ndaj rrezeve UV

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

Veçoritë teknike

Gjatësia efektive

54.5 mm

Gjatësia nominale

50 mm

Lëndë jo helmuese

Moduli elastik

210000 N/mm²

Numri i filamenteve

5000 nr/kg

Raporti i aspektit (l / d)

67 _

Rezistenca në tërheqje

1100 N/mm²

Zhvillimi linear

3270 m/m³

Ngjyrat në dispozicion

- Çelik

Amballazhime dhe përmasa

- Qese 20 kg

- Koli: 50 x (Qese 20 kg)

Konsumi

E ndryshueshme sipas llojit të punës që do të kryhet dhe/ose performancës që do të arrihet.

Fushat e përdorimit

Përgatitja e betonit të përforcuar me fiber, i përshtatshëm ndaj rezistencës së përkuljes para dhe pas plasaritjeve. Veçanërisht të shkëlqyera për parketet industriale dhe parafabrikatet.

Mënyra e përdorimit

Fibrat READYMESH MX-500 duhet t’i shtohen betonit gjatë fazës së përzierjes. Është e këshillueshme të hidhni fibrat drejtëpërdrejt në rripin e ngarkimit në qendrën e betonazhit, gjatë fazës së ngarkimit të agregateve. Është gjithashtu e mundur që ato të shtohen drejtpërdrejt në autoboetonierë në fund të ngarkimit të betonit. Në këtë rast, shtoni fibrat pak e nga pak, në mënyrë që ato të shpërndahen në mënyrë të drejtë në matricën e çimentos dhe vazhdojeni përzierjen për të paktën një minutë për çdo 20 kg fibra të shtuara, në mënyrë që të arrihet shpërndarja më e mirë e vetë fibrave.
Konglomeratët me READYMESH MX-500 mund të transportohen lehtë dhe të vendosen në punë me anë të pompave, makinave të gërmimit, shtrimeve, shënjueseve të rrugëve (si p.sh.materiale për shtrim rruge”

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Grout Power
  • Sanageb
  • Pro Seal