READYMESH MR-060

Mikro-fije çeliku të mbështjellë prej bronzi për përzierje në përgjithësi

Kodi: RDM.0357

Përbërësit: 1

Pamja: Fibra

Mikro-fibra çeliku të marra nga prerja e telit metalik, e përdorur për konglomeratet e çimentos në përgjithësi. READYMESH MR-060 prezantohet si tel çeliku i hollë dhe shumë i imët prej bronxi me një diametër 0.22 mm dhe një gjatësi 6 mm, i përdorur kryesisht për kontrollin e tkurrjes, përforcimit dhe të cilësisë së funksionimit të suvave dhe llaçeve.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

diametri

Diametri: 0.22 ± 5% mm

gjatësia

Gjatësia: 6 ± 5% mm

i-pandezshëm

I pandezshëm

jetëgjatësi-e-pakufizuar

Jetëgjatësi e pakufizuar

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

Veçoritë teknike

Dimensional ratio

27 _

Lëndë jo helmuese

Material alkalino-rezistent

Numri i filamenteve

~435000 nr/kg

Rezistenca në tërheqje

>2400 MPa

Ngjyrat në dispozicion

- Yellow Brass

Amballazhime dhe përmasa

- Qese 20 kg

- Koli: 50 x (Qese 20 kg)

Vetitë

Mikro-fibra çeliku të marra nga prerja e telit metalik, e përdorur për konglomeratet e çimentos në përgjithësi. READYMESH MR-060 prezantohet si tel çeliku i hollë dhe shumë i imët prej bronxi me një diametër 0.22 mm dhe një gjatësi 6 mm, i përdorur kryesisht për kontrollin e tkurrjes, përforcimit dhe të cilësisë së funksionimit të suvave dhe llaçeve.

Konsumi

Të vlerësohet në bazë të performancave të kërkuara.

Fushat e përdorimit

Mikro fibrat READYMESH MR-060 përdoren për konglomeratet e çimentos në përgjithësi. Duke marrë parasysh karakteristikat dimensionale (raporti i aspektit: gjatësia / diametri = 27), themi se ato përdorimin e tyre kryesor e kanë në llaç me madhësi mesatare ose të imët të granulometri, suva dhe llaç të spërkatur (fishekë, spritzbeton), çimento të parafabrikuar me trashësi të ulët me forma komplekse.

Mënyra e përdorimit

Fijet READYMESH MR-060 duhet të shtohen gradualisht në konglomerat gjatë fazës së përzierjes, duke shmangur absolutisht derdhjen e menjëhershme të të gjithë sasisë së fibrave të parashikuar. Sapo të jenë futur të gjitha fibrat READYMESH MR-060, vazhdoni të përzieni për të paktën 3 minuta të tjera në mënyrë që shpërndarja të jetë e njëtrajtshme në përzierje.

Mënyrat e përdorimit

- Për tu shtuar në komponentët e tjerë

Shtresat e lejuara

- Suva

- Beton

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

- Parafabrikuara

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Floortech Prerit
  • Syntech H.A.G.
  • Readymesh