READYMESH MF-500

Structural steel fibres for concrete flooring

Kodi: RDM.0212

Përbërësit: 1

Pamja: Fibra

"Carbon steel fibres, obtained by the cutting of metal wire, with improved adhesion profile, for three-dimensional general structural reinforcement of cement-based conglomerates. The addition of READYMESH MF-500 significantly increases the mechanical performance of the structure in terms of toughness, ductility, fatigue, dynamic stress, shock, wear, tensile and shear strength and even post-cracking and damage behaviour."

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Fibra strukturore për beton - Fibre polimerike - Përcaktime, specifikime dhe përshtatshmëri

EN 14889-1:2006 (System 1)

Fibra strukturore për beton - Fibre polimerike - Përcaktime, specifikime dhe përshtatshmëri

Vetitë themelore

diametri

Diametri: ~1.05 mm

gjatësia

Gjatësia: 50 mm

gjeometria-e-tëri

Gjeometria e tëri

jetëgjatësi-e-pakufizuar

Jetëgjatësi e pakufizuar

pesha-specifike

Pesha specifike: 7.8 kg/dm³

produkt-në-dukje

Produkt në dukje

rezistent-ndaj-rrezeve-uv

Rezistent ndaj rrezeve UV

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

Veçoritë teknike

Efektri në konsistencën e betonit (Vebè)

9 s

Gjatësia efektive

52 mm

Gjatësia nominale

50 mm

Lëndë jo helmuese

Moduli elastik

210000 N/mm²

Numri i filamenteve

~2900 nr/kg

Raporti i aspektit (l / d)

50 _

Rezistenca në tërheqje

1100-1400 N/mm²

Zhvillimi linear

3770 m/m³

Ngjyrat në dispozicion

- Çelik

Amballazhime dhe përmasa

- Qese 20 kg

- Koli: 50 x (Qese 20 kg)

Konsumi

Variable according to the type of work to be carried out and/or performance to be achieved.

Fushat e përdorimit

General preparation of fibre-reinforced concrete and structural sprayed concrete (e.g. shotcrete). Particularly suitable for high strength industrial flooring and prefabrication.

Mënyra e përdorimit

"READYMESH MF-500 fibres must be added to the concrete during mixing. It is recommended to pour the fibres directly onto the loading belt of the concrete mixer during the loading of the aggregates. Alternatively, it is possible to add them directly into the mixer after loading the concrete. In this case, add the fibres a little at a time so that they are well-distributed in the cement mix and extend the mixing time by at least one minute for every 20 kg of fibres added in order to achieve optimal distribution.

Conglomerates with READYMESH MF-500 can be easily transported and used with pumps, joiners, vibratory finishing machines, roadway extruders (e.g. slipform paver), etc."

Mënyrat e përdorimit

- Për tu shtuar në komponentët e tjerë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Parafabrikuara

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Improper addition of the fibres to the cement mix may cause substantial alterations to the mechanical performance of the concrete itself.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Opus Dry
  • Syntech H.A.G.
  • Floortech Prerit