RASOWHITE

Thixotropic, fibre-reinforcing structural cement skim coat

Kodi: REP.0255

Përbërësit: 1

Pamja: Pluhur

Structural, fibre-reinforced thixotropic cement skim coat, with excellent adhesion characteristics, resists compression, bending and abrasion, etc. Ideal for structural renovation of works and manufactured pieces in deteriorated concrete. Apply using a trowel.

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Llaçe për suva të brendshme dhe të jashtme – Llaç për çdo përdorim (GP)

EN 998-1

Llaçe për suva të brendshme dhe të jashtme – Llaç për çdo përdorim (GP)

Vetitë themelore

i-pandezshëm

I pandezshëm

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

përmasa-maksimale-e-agregatit

Përmasa maksimale e agregatit: 0.7 mm

pot-life

Pot life: 60 min

rezistent-ndaj-rrezeve-uv

Rezistent ndaj rrezeve UV

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5 / +35 °C

trashësia-maksimale-e-lejueshme

Trashësia maksimale e lejueshme: 8 mm

trashësia-minimale-e-lejueshme

Trashësia minimale e lejueshme: 3 mm

Veçoritë teknike

Lidhja e aderimit

1.8 N/mm²

Masa vëllimore

1770 kg/m³

Përcaktimi i kompaktësisë termike

1.7 MPa

Përmbajtja e klururit

< 0.01 %

Përthitha kapilare

0.49 kg•h^0.5/m²

pH

> 12 _

Raporti ujë/lidhëse

< 0.37 _

Reagimi ndaj zjarrit

A1 _

Resistenca nga karbonizimi

0.5 mm

Resistenca nga rrëshqitja

73 mm

Rezistenca nga ngjeshja

> 30 N/mm²

Ngjyrat në dispozicion

- E bardhë

Amballazhime dhe përmasa

- Qese 25 kg

Vetitë

Rheoplastic, thixotropic, structural, composite skim coat with a special cement and select silicate aggregates base, fibre-reinforced with a balanced mix of polypropylene fibres READYMESH and calcium meta-silicate micro-fibres, with the addition of specific agents with a high rate of micro-silicates. It provides, after hardening, high performance in terms of intrinsic permeability, resistant to run-off and hydrolysing activity, mechanical resistance, to abrasion and cavitation, anti-carbonising properties, chemical-physical stability, resistant to atmospheric aggression and run-off waters. It has three-dimensional fibre-reinforcement, provides high hold; it is dimensionally stable (compensated shrinkage).

Konsumi

Approximately 1.8 kg/m² of RASOWHITE for each millimetre of thickness to be made.

Fushat e përdorimit

Repairs and protective coatings of civil building works in concrete (pillars, walls, balcony cornices, etc.).

Përgatitja e shtresave

The application surfaces should be clean, free of containment, inconsistent and incoherent parts, dust, etc., conveniently saturated with water to reach the "saturated to dry surface" condition.

Mënyra e përdorimit

Place approx. 2/3 of water in the mixer, adding RASOWHITE and the remaining water; continue mixing until you obtain an even mix free of lumps. The mixing water should be approx. 20 - 22% of the weight of the bag. Having completed mixing, wait a few minutes before applying.

Addition of BOND HG to the mixing water, (approx. 0.5 litres per 25kg bag of product) allows further improvement in terms of adhesion, hold, impermeability, workability, modelling and deformation capacity.

Mënyrat e përdorimit

- Mistri

- Mallë

- Shpatull

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Suva

- Beton

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

- Parafabrikuara

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Do not apply in the presence of direct sunshine or strong ventilation. Prolonged care for protection and humid seasoning of the surfaces created.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Sanawarme
  • Syntech H.A.G.
  • Sanageb