QL POLISIL

Impregnating agent in aqueous solution for treating concrete

Kodi: FLR.0364

Përbërësit: 1

Pamja: I lëngshëm

A sodic impregnating agent of polysilicic acid in aqueous solution (sodium silicate) for anti-dust and protective treatments of concrete flooring and screeds. It drastically reduces the product’s water permeability whilst maintaining the passage of aqueous vapour. Consequently, the resistance to acid attacks and the overall durability of the concrete work increases.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

i-pandezshëm

I pandezshëm

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

pa-tretës

Pa tretës

Veçoritë teknike

Masa vëllimore

1.15±0.05 kg/l

pH

11.4±0.5 _

Viskoziteti

4±3 mPas

Ngjyrat në dispozicion

- E tejdukshme

Amballazhime dhe përmasa

- Bidon 25 kg

- Çisternë 1000 kg

Konsumi

Between 0.1 and 0.3 kg of QL POLISIL per square metre of surface to be treated. Consumption varies depending on the porosity of the structure.

Fushat e përdorimit

A protective treatment for new industrial floors and concrete screeds, both grey and coloured.

Përgatitja e shtresave

The supports must be dry, clean and dust-free.

Mënyra e përdorimit

Apply QL POLISIL by spray, roller or immersion.

Mënyrat e përdorimit

- Ngopje

- Rrul

- Spruco

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Beton

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Dokumente bashkëngjitur

Produkte në vitrinë

  • Sanawarme
  • Opus Dry
  • Protech Balcony