PROTECH WAC

Bojë akrelike, antikarbonativa, për ndërtesa prej betoni

Kodi: PRT.0117

Përbërësit: 1

Pamja: Lëng i trashë

Bojë antikarbonative, mbrojtëse, dekorative, pigmentuar për lyerjen e sipërfaqeve prej betoni; me bazë rrëshirë akrilike në tretësirë ujore, që formon një film i papërshkueshëm nga uji me depërtueshmërisë të lartë ndaj avullit, me një ngjitje dhe shpërndarje të veçantë. Ideale për veshjet mbrojtëse të punimeve të infrastrukturës së betonit.

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen e riparimin e strukturave prej betoni – Sisteme mbrojtjeje për sipërfaqe betoni

EN 1504-2

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen e riparimin e strukturave prej betoni – Sisteme mbrojtjeje për sipërfaqe betoni

Vetitë themelore

aplikojeni-me-dy-duar

Aplikojeni me dy duar

i-pandezshëm

I pandezshëm

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

pa-tretës

Pa tretës

pesha-specifike

Pesha specifike: 1.5 kg/dm³

rezistent-ndaj-rrezeve-uv

Rezistent ndaj rrezeve UV

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: + 5 / + 35 °C

Veçoritë teknike

50 μm

22.3 %

0.1959 m

10.95 g/l

50 %

> 0.8 MPa

1.556 kg/dm³

27.7 %

0.012

Ngurtësim në prekje

1-2 h

Ngurtësimi i plotë

6-8 h

Përshkueshmëria e CO2

740 m

Ngjyrat në dispozicion

- E bardhë

Amballazhime dhe përmasa

- Kovë 22 kg

Konsumi

Aplikoni nga 0.25 në 0.35 kg PROTECH WAC për metër katror të sipërfaqes që do të pikturohet.

Fushat e përdorimit

Luerje me finiturë mbrojtëse, decorative dhe antikarbonativa, të faqeve të murit, fasadave, punimeve në beton, suvave, muraturave, gurëve natyrorë, shtresave me strukturë poroze në përgjithësi. Specifike për lyerjen e veprave industrial dhe punimeve infrastrukturore: urave, ujësjellësve, parafabrikateve të mëdha, etj..

Përgatitja e shtresave

Shtresat mbështetëse duhet të jenë të pastra, pa pluhur dhe pjesë të padëshirueshme, të copëtuara, etj.. Sipërfaqet e degraduara ose jo homogjene duhet fillimisht të trajtohen me produkte të familjes REPAR ose me llaçe çimentoze ngjitëse të amballazhuara në situ, me bazë BOND HG dhe fibra në polipropilen READYMESH PM-180.
Edhe pse është praktikë e mirë të aplikohet lyerja akrelike pas trajtimit paraprak të sipërfaqeve me fiksuesin konsolidues të posaçëm PROTECH FIX AC, në rastin e PROTECH WAC ky operacion nuk është shumë i domosdoshëm.

Mënyra e përdorimit

Aplikoni produktin në 2 duar, me furçë, rul ose spruco, duke e holluar me ujë sipas dozave të mëposhtme
(% ndaj peshës):
- me brushë ose rul = 10%
- me spruco 15 - 25%
Vazhdoni me të dytën vetëm pasi dora e mëparshme të jetë tharë.

Mënyrat e përdorimit

- Brushë

- Rrul

- Spruco

- Spërkatje pa ajrim me presion të ulët.

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Suva

- Beton

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

- Parafabrikuara

- Fibroçimento

- Faqe shkëmbore

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Floortech Prerit
  • Syntech Poliurea
  • Osmocem