PROTECH WAC-T

Acrylic Painting, fluoroelastomer, protective, anti-cracking

Kodi: PRT.0118

Përbërësit: 1

Pamja: I lëngshëm

Anti-carbonation, protective, decorative, pigmented paint for painting concrete surfaces, based on acrylic elastomers in emulsion, thermoplastic fluorinated polymers (Teflon), fillerised aggregates, valuable colouring oxides. Perfect for waterproofing, water-repellent painting of artefacts and works in concrete or masonry in harsh environments (marine and mountain environments, chemical industry, steel mills, etc. ).

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen e riparimin e strukturave prej betoni – Sisteme mbrojtjeje për sipërfaqe betoni

EN 1504-2

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen e riparimin e strukturave prej betoni – Sisteme mbrojtjeje për sipërfaqe betoni

Vetitë themelore

pa-tretës

Pa tretës

aplikojeni-me-dy-duar

Aplikojeni me dy duar

i-pandezshëm

I pandezshëm

rezistent-ndaj-rrezeve-uv

Rezistent ndaj rrezeve UV

pesha-specifike

Pesha specifike: 1.52 kg/dm³

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

produkt-në-dukje

Produkt në dukje

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5 / +35 °C

Veçoritë teknike

1.521 kg/dm³

25.3 %

0.021

Mbetje e thatë

60 %

50 μm

26.7 %

Shkalla e transmetimit të avullit të ujit

Classe I _

Viskoziteti

20400 mPas

9.63 g/l

48.0 %

0.4 MPa

Ngurtësimi i plotë

10-12 h

Ngjyrat në dispozicion

- E bardhë

Amballazhime dhe përmasa

- Kovë 22 kg

Vetitë

PROTECH WAC-T is a protective finish, high-performing and anti-carbonation, with pearly effect, hydrophobic, breathable, etc. Also perfect for masonry surfaces in the presence of cracks originating from acyclic movements and/or from settling by thermal expansion.

Konsumi

Apply from 0.25 to 0.35 kg of PROTECH WAC-T per square metre of surface to be painted.

Fushat e përdorimit

Durable protective coating for pondage, ductwork, jetties, viaducts, dams, works in industrial harsh environments, constructions close to the sea, works in marine and mountain environments in general.

Përgatitja e shtresave

The surfaces of application should be clean and free of any soiling, crumbling and non-adhering or non-absorbent parts, dust, pre-existing paint, etc..

Absorbent and/or crumbling supports should be tempered by applying PROTECH FIX AC or ACS (for a indicative consumption of 0.12 kg/m²). Any static millimetric cracking, should be enlarged, impregnated using a brush with short bristles with PROTECH FIX AC or PROTECH FIX ACS, then filled with FIBROSTUCK.

Mënyra e përdorimit

Apply the product in 2 coats, with a brush, roller or spray, diluting it with water according to the following dosages (% in weight):
- first hand = 40%-50%
- second hand = 15%-20%

Follow the recommended minimum consumption (350 g/m² in two hands) so as not to compromise the elastic properties that protect the product. Overcoat only after the previous coat has dried.

Mënyrat e përdorimit

- Brushë

- Rrul

- Spërkatje pa ajrim me presion të ulët.

- Spruco

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Faqe shkëmbore

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

- Parafabrikuara

- Suva

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Do not apply in case of direct exposure to sunlight or at temperatures below 5°C. Protect from rain for at least 48 hours.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Pro Seal
  • Opus Dry
  • Osmocem