PROTECH UNIPLAST

Suva ngjitëse plastike, për zbutjen dhe rivendosjen e fasadave

Kodi: PRT.0348

Përbërësit: 1

Pamja: Pastë

Suva ideale për stukimin dhe zbutjen e fasadave në kushte të këqija.Falë formulimit të tij, produkti ju lejon të krijoni shkallë të ndryshme të strukturës së sipërfaqeve, të cilat mund të rafinohen më tej duke aplikuar ngjyra të njëpasnjëshme ose suva me ngjyra.Nuk shkëputet, nuk tkurret dhe nuk plas, karakterizohet nga rezistencë e lartë me ngjitje të jashtëzakonshme, mund të pikturohet drejtpërdrejt pa përdorimin e fiksuesve ose izoluesve.Rezistenca e lartë ndaj agjentëve atmosferikë, në kombinim me shkallën e duhur të elasticitetit dhe natyrën jo alkaline të produktit, lejon të sigurohen baza ideale për produktet plastike të mbarimit.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

aplikojeni-me-dy-duar

Aplikojeni me dy duar

i-pandezshëm

I pandezshëm

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

përmasa-maksimale-e-agregatit

Përmasa maksimale e agregatit: 0.2 mm

pesha-specifike

Pesha specifike: 1.74 kg/dm³

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5/+35 °C

Veçoritë teknike

Deep hardening

24-48 h

Mbetje e thatë

82.30 %

Ngurtësim në prekje

4 h

Time before second coat

24-48 h

Ngjyrat në dispozicion

- E bardhë

Amballazhime dhe përmasa

- Kovë 25 kg

Fushat e përdorimit

PROTECH UNIPLAST u formulua posaçërisht për zbutjen, rrafshimin dhe rrafshimin e sipërfaqeve të llojeve të ndryshme, të brendshme dhe të jashtme.

Përgatitja e shtresave

Në çdo lloj produkti ndërtimi siç janë: betoni, suva e të gjitha llojeve, parafabrikuara, parafabrikuara të lehta, druri, dërrasa dhe struktura të ngjashme.Punimet e hekurit duhet të trajtohen më parë me produkte që pengojnë korrozionin, ndërsa alumini, lidhjet e lehta dhe plastika kërkojnë një trajtim paraprak me produkte specifike të ankorimit.Për sipërfaqet e reja hiqni çdo pluhur, trajtojeni me një fiksues të bazuar në tretës, ndërsa për sipërfaqet e vjetra hiqni papastërtinë dhe yndyrat, hiqni bojërat e vjetra jo ngjitëse, skrapin, furçën derisa të gjendet pjesa e shëndetshme e substratit dhe më pas vazhdoni me ngopjen me produktet e ankorimit.Sigurohuni gjithmonë që sipërfaqet të jenë krejtësisht të thata dhe pa shkëlqim.

Mënyra e përdorimit

Produkti është i gatshëm për t’u përdorur (mundësisht i holluar nga 2 deri në 5% me ujë) dhe duhet të përzihet vetëm ngadalë para përdorimit.Punoni duke përhapur produktin me një shpatull ose mistri çeliku, duke mbushur ose zbutur me një ose më shumë kalime derisa të nivelohet sipërfaqja që do të trajtohet.
Mos përdorni produktin në temperatura nën 5 °C. Moti me shi dhe lagështia e tepërt atmosferike mund të rrezikojë ndjeshëm tharjen, me pasojë larjen edhe pas disa ditësh, në këto raste rekomandohet që të mbrohen fasadat nga rrëzimet e paparashikueshme, në mënyrë që të rrezikohen të mirat rezultati i punimeve.

Mënyrat e përdorimit

- Mistri

- Mallë

- Mallë sfungjer

- Shpatull

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Suva

- Beton

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

- Kartonxhez

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Concrete Repar
  • Opus Dry
  • Sanageb