PROTECH SIL P

Bojë siloksane, me hidrogjen, e papërshkueshme, në tretësirë ujore

Kodi: PRT.0111

Përbërësit: 1

Pamja: Lëng i trashë

Bojë me hidrogjen, e papërshkueshme nga uji, me pigment, bazuar në rrëshirë siloksane në tretësirë ujore për lyerje me mbrojtje nga uji për rehabilitimin e ndërtesave civile dhe industriale , si dhe ato të reja. Rekomandohet si një mburojë mbrojtëse transpirante e qëndrueshme ndaj ujit, e suvave dehumiduese makroporoze (SANATIGH, SANAWARME, CALEOSANA).

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +8 / +30 °C

pa-tretës

Pa tretës

aplikojeni-me-dy-duar

Aplikojeni me dy duar

i-pandezshëm

I pandezshëm

pesha-specifike

Pesha specifike: 1.567 kg/dm³

Veçoritë teknike

Përthitha kapilare

0.09 kg•h^0.5/m²

Mbetje e thatë

60 %

Ngjyrat në dispozicion

- E bardhë

Amballazhime dhe përmasa

- Kovë 4 l

- Kovë 14 l

Vetitë

PROTECH SIL P realizon një filtër mikroporoz që pengon në mënyrë efektive depërtimin e ujit dhe të tretësirave agresive pa dëmtuar frymëmarrjen e nevojshme të mureve.

Konsumi

Aplikoni nga 0.25 në 0.35 litra PROTECH SIL P për metër katror të sipërfaqes që do të pikturohet.

Fushat e përdorimit

Finitura kundër ujit, transpirante, mbrojtëse dhe zbukuruese, për fasada ndërtesash historike dhe monumentale, subjekt ose jo të mbrojtjes nga "trashëgimia kulturore".
Lyerje ciklike dehumidifikante për përmirësim me suvatime makroporoze. E përshtatshme për shtresa mbështetëse të llojit minerar, suva të vjetra dhe të reja dhe për bojatisje në shtresat e mëparshme, me kusht që ato të ngjisin me shtresat ekzistuese.

Përgatitja e shtresave

Shtresat mbështetëse duhet të jenë të pastra, pa pluhur dhe pjesë të padëshirueshme, të copëtuara, etj. mundësisht të trajtuara me fiksuesin e posaçëm PROTECH SIL FIX.

Mënyra e përdorimit

Aplikimi i produktit mound të bëhet me brushë, rrul apo spruco, me dy duar. Tretja maksimale me ujë do të mendohet sa 10-15% e peshës së produktit.

Mënyrat e përdorimit

- Brushë

- Rrul

- Spruco

- Spërkatje pa ajrim me presion të ulët.

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Suva

- Beton

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

- Parafabrikuara

- Kartonxhez

- Gipse

- Fibroçimento

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Sanawarme
  • Pro Seal
  • Floortech Prerit