PROTECH SIL I - THERM

Suva siloxane anti-kondensuese, reflektuese, me mikrosfera qelqi

Kodi: PRT.0335

Përbërësit: 1

Pamja: Pastë

Nano-teknologjik Veshje mur për izolimin e brendshëm dhe të jashtëm anti-condensation-elastomeric-sanitizing-termike, formuluar me 3M Glass Bubbles, reflektues bazuar në rrëshira siloksan në emulsioni me përshkueshmëri të lartë avujt e ujit, me një pamje përfundimtare të ngjashme me suva civile.

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Specifikimet për suva të brendshme dhe të jashtme të bazuara në lidhësit organikë

EN 15824

Specifikimet për suva të brendshme dhe të jashtme të bazuara në lidhësit organikë

Vetitë themelore

aplikojeni-me-dy-duar

Aplikojeni me dy duar

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

produkt-në-dukje

Produkt në dukje

rezistent-ndaj-rrezeve-uv

Rezistent ndaj rrezeve UV

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5 / +35 °C

Veçoritë teknike

0.4 MPa

0.070

0.3992 FP:A

Indeksi i reflektimit diellor (SRI)

95.2 _

Ngjitja në shtresa

0.4 MPa

Ngurtësimi i plotë

24 - 48 h

Përçueshmëri termike

0.83 - 0.93 W/m*K

Reagimi ndaj zjarrit

F _

Ngjyrat në dispozicion

- E bardhë

Amballazhime dhe përmasa

- Kovë 20 kg

Vetitë

PROTECH SIL I - THERM është lindur para së gjithash për ndërtesat dhe monumentet që i nënshtrohen mbrojtjes së Ministrisë së Trashëgimisë Kulturore.Lidhësi me bazë emulsioni të silikoneve lejon zhvillimin e një filtri mikroporoz të papërshkueshëm ndaj ngrirjes së shiut dhe në të njëjtën kohë të përshkueshme me përhapjen e avullit të ujit.Veshje izoluese termike që lejon realizimin e një izolimi termik me avantazhe të dukshme të rikuperimit të masës termike nga muret dhe eliminimin e urave dhe ndryshimeve termike të ndërtesave.Për shkak të shkallës së lartë të izolimit dhe transpirimit, ajo përdoret gjerësisht për të zgjidhur rrënjësisht problemet e mykëve, nëpërmjet veprimit sinergjik të insekteve dhe izolimit termik. Përbëhet nga rrëshirë silikoni e tretshme në ujë, dispersion akrilik, me granit mermeri me madhësi të kontrolluar, ngarkesa, 3M Glass Bubbles, shtues higjienizues dhe pigmente, në një përmbajtje të tillë që garanton plotësimin e parametrave fizikë si: përshkueshmëria, rezistenca ndaj ujit, shpërndarja, CO2, etj.

Konsumi

Konsumi indikativ varet nga madhësia e grimcave të ndryshme të PROTECH SIL I - THERM në dispozicion:
madhësi 1 mm: afërsisht 1.6-1.8 kg/m²;
madhësi 1.2 mm: rreth 1.8-2.0 kg / m²;
madhësi 2 mm: rreth 2.4 -2.8 kg / m²;
madhësi 2.2 mm: rreth 2.6 -3.0 kg / m².
Rendimenti i treguar i referohet substrateve të lëmuara dhe janë vetëm për udhëzime. Konsumi aktual duhet të identifikohet me një provë të përshtatshme praktike.

Fushat e përdorimit

I përshtatshëm për çdo lloj mbështetjeje minerale, ideale veçanërisht në muret ku rritja e mykut dhe algave paraqet një problem serioz.Për shkak të përçueshmërisë së ulët termike, ajo është veçanërisht e përshtatshme për zgjidhjen e problemeve të mykut dhe algave në mure të ekspozuara ndaj zonave të hijes dhe lagështisë së lartë.

Përgatitja e shtresave

APLIKIME PËR LYERJE ME BOJRA SILOSANIKE
Hiqni çdo njollë dhe vazhdoni me pikturë me shtresën e siloksanit (gjithmonë rekomandojeni aplikimin e një shtrese të agjentit impregnues të siloksanit).
PËRDORIMET E REJA
Aplikoni një shtresë të fiksuesit akrilik të siloksanit të holluar nga 20 deri në 60% me ujë, në varësi të absorbimit të mbështetjes.
MJETET E VJETRA TË PRANUAR NGA MOLDS
Pastroni muret nga myk dhe algat me pulivapor, dezinfektoheni me CONSILEX MUFFA CLEANER dhe CONSILEX MUFFA REMOVER (sanitizer) pas disa orësh, kur mikroorganizmat kanë neutralizuar vazhdojnë me aplikimin e një shtrese të PROTECH FIX AC-THERM holluar nga 20 në 50 % me ujë.Sapo të thatë, vazhdoni me hartimin e PROTECH SIL I - THERM.

Mënyra e përdorimit

Produkti është i gatshëm të përdorë, nëse është e nevojshme shtoni pak ujë dhe llokoçis ngadalë.Përhapet me një mistri çelik inox një shtresë shtresë me një trashësi të barabartë me atë të granula që përmban.Kaloni përsëri me një shpatull prerëse për të hequr çdo material të tepërt.Pas tharjes së lehtë, kaloni me një pllakë plastike me lëvizje rrotulluese për të kompaktuar, jashtë dhe për të arritur efektin e plasterit të plotë.
Në sipërfaqe të mëdha rekomandohet të aplikohet produkti i të njëjtit grumbull dhe të vazhdohet gjithmonë me lagështi për të shmangur shenjat e shërimit.

Mënyrat e përdorimit

- Mallë

- Mallë sfungjer

- Shpatull

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Suva

- Beton

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

- Parafabrikuara

- Fibroçimento

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Asnjëherë mos veproni në temperatura nën + 5 ° C. Moti me shi, lagështia e lartë atmosferike dhe temperaturat nën +8 ° C, mund të komprometojnë në mënyrë të konsiderueshme procesin e tharjes me mundësinë e larjes nga uji i shiut edhe pas disa ditësh.Në këto situata është e këshillueshme të mbrosh fasadat nga dushe të paparashikueshme, në mënyrë që të rrezikosh suksesin e punës.Për magazinimin ruani në kontejnerë të mbyllur dhe mbrojeni nga ngrica.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Sanageb
  • Grout Power
  • Protech Balcony