PROTECH SIL FIX

Reinforcing fixative anti-dust siloxane primer, in water dispersion

Kodi: PRT.0109

Përbërësit: 1

Pamja: I lëngshëm

Consolidating, transparent fixative primer based on siloxane resins in aqueous dispersion, specific for the preliminary treatment of plasters before the application of PROTECH SIL P or PROTECH SIL P - THERM siloxane paints, or before the application of siloxane plasters PROTECH SIL I or PROTECH SIL I - THERM, in the renovation of civil and industrial buildings and in new buildings.

Vetitë themelore

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

pa-tretës

Pa tretës

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

të-përdoret-me-syze-mbrojtëse

Të përdoret me syze mbrojtëse

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5 / +35 °C

Veçoritë teknike

Ngurtësim në prekje

4-6 h

Ngurtësimi i plotë

10-12 h

Ngjyrat në dispozicion

- E tejdukshme

Amballazhime dhe përmasa

- Bidon 5 l

- Bidon 20 l

Konsumi

From 0.10 to 0.15 litres of PROTECH SIL FIX for each square metre of surface to be treated, based on the porosity of the support.

Fushat e përdorimit

Preliminary fixative for painting and coating with protective finishes and decorative systems with pigmented siloxanes. PROTECH SIL FIX can be applied on old and new plaster, cement, synthetic- and lime-based, on pre-existing mineral and synthetic paints, etc.

Përgatitja e shtresave

The surfaces of application should be clean, free of any soiling, crumbling and non-adhering parts, or non-absorbent, dust, pre-existing paints, etc.

Mënyra e përdorimit

Apply the product with roller, brush or airless at low pressure, at about 120 g/m².

Mënyrat e përdorimit

- Spërkatje pa ajrim me presion të ulët.

- Brushë

- Rrul

- Spruco

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Suva

- Beton

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

- Parafabrikuara

- Kartonxhez

- Gipse

- Fibroçimento

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Keep away from open flames and sources of heat; use with protective gloves and goggles.

It is always essential to carry out preliminary tests to check the appropriateness of the product, depending on specific requirements.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Concrete Repar
  • Syntech Poliurea
  • Readymesh