PROTECH ROAD LINE

Bojë sintetike të pigmentuar specifike për shenja horizontale rrugore

Kodi: PRT.0323

Përbërësit: 1

Pamja: Lëng i trashë

Tharje e shpejtë bojë sintetike refraktare me mbulim dhe rezistencë të shkëlqyeshme ndaj agjentëve atmosferikë, e krijuar posaçërisht për pikturimin e shenjave horizontale rrugore. Bazuar në rrëshirë akrilike, plastifikues specifik të ngarkuar me Dioksid Titaniumi Rutile, pigmente sintetike rezistente ndaj rrezeve UV, ngarkesa lamelare dhe kristalore, mikrosfera qelqi me një indeks të lartë të thyerjes dhe një përzierje specifike tretësish për të ekuilibruar tharjen në thellësi dhe në sipërfaqe, lejon të komunikojë rregullat e sigurisë sipas parashikimeve të kodit të autostradës si në zonat urbane ashtu edhe ato jashtë-urbane për linjat qendrore, vijat anësore, shiritat zebër, bandat e ndalimit dhe vendkalimet për këmbësorë etj.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 6 muaj

pesha-specifike

Pesha specifike: 1.55 – 1.75 kg/l

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

të-përdoret-me-syze-mbrojtëse

Të përdoret me syze mbrojtëse

Veçoritë teknike

Deep hardening

30 min

Dust-free time

10 min

Mbetje e thatë

80 +/- 3 %

Ngjyrat në dispozicion

- E bardhë

- E kuqe

- Blue

- Yellow

- E zezë

Amballazhime dhe përmasa

- Kanoçe 25 kg

- Kanoçe 5 kg

- Koli: 33 x (Kanoçe 25 kg)

Konsumi

Aplikoni 1.30 kg PROTECH ROAD LINE për metër katror të sipërfaqes që do të pikturohet.

Fushat e përdorimit

PROTECH ROADLINE është specifike për shenjat e rrugëve në dysheme, duke përfshirë rrugët: asfalt, substrate të çimentos, porfir, etj.

Përgatitja e shtresave

Hiqni të gjitha gjurmët e pluhurit. Mbi sipërfaqet e thata përdorni PROTECH ROAD LINE sipas mënyrave të përshkruara në udhëzimet për përdorim.

Mënyra e përdorimit

PROTECH ROAD LINE, në varësi të pajisjeve dhe metodave të aplikimit, duhet të hollohet, përgjithësisht 5%, me një hollues sintetik specifik për ngjyrat e ishullit të trafikut. Shmangni aplikimet në prani të kondensimit sipërfaqësor, akullit dhe sigurohuni që të mos ketë bojë flaking. Përziejeni produktin plotësisht përpara përdorimit.

Mënyrat e përdorimit

- Rrul

- Spruco

- Spërkatje pa ajrim me presion të ulët.

Mjetet e pastrimit

- Diluent Nitro

Shtresat e lejuara

- Beton

- Asfalt

- Gurë natyrorë dhe porfiret

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Rekomandohet një trashësi e thatë e 400-500 μm.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Grout Power
  • Readymesh
  • Pro Seal