PROTECH QUARZ PLAST

Quartz, protective, decorative paint, based on acrylic resins

Kodi: PRT.0107

Përbërësit: 1

Pamja: I lëngshëm

Quartz paint based on acrylic resins in emulsion, high coverage unalterable pigments, covering fillers, inorganic fillers, adhesion promoters, and micronised quartz for painting newly constructed civil buildings, both internal and external.

Kategoritë e përdorimit
Kodi doganor
3209 1000

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

aplikojeni-me-dy-duar

Aplikojeni me dy duar

trashësia-minimale-e-lejueshme

Trashësia minimale e lejueshme: 200 μm

pa-tretës

Pa tretës

rezistent-ndaj-rrezeve-uv

Rezistent ndaj rrezeve UV

trashësia-maksimale-e-lejueshme

Trashësia maksimale e lejueshme: 400 μm

i-pandezshëm

I pandezshëm

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5 / +35 °C

pesha-specifike

Pesha specifike: 1.60 kg/dm³

Veçoritë teknike

Mbetje e thatë

61 %

Ngjyrat në dispozicion

- E bardhë

Amballazhime dhe përmasa

- Kovë 25 kg

Vetitë

Protective coating with lamellar structure that, in addition to having an original aesthetic effect, allows maximum filling, very high light, mechanical and chemical resistance. The high coverage and expandability make this product extremely easy to apply, with substantial time savings for the operator. The special acrylic resins that compose it allow you to obtain a film characterised by rapid water insensitivity even in the drying phase, with a consequent reduction of the "snail effect" in the event of weather events.

Konsumi

Apply from 0.35 to 0.60 kg of PROTECH QUARZ PLAST per square metre of surface to be painted.

Fushat e përdorimit

Protective, decorative paint, resistant to weathering and urban, industrial atmospheres, of masonry surfaces, plasters, etc.

Mënyra e përdorimit

The protective and decorative paint PROTECH QUARZ PLAST can be applied by brush, after dilution with water up to 15%, using a cross coat or two coats at a distance of 12-24 h, and it can also be applied by roller, with dilutions of the order of 15-25% with water. The spray application requires special airless dispensing equipment at low pressure, commonly available on the market today.

In case of large surfaces it is recommended to apply the product of the same lot and, for the last coat, always wet on wet to avoid signs of resumption.

Mënyrat e përdorimit

- Spërkatje pa ajrim me presion të ulët.

- Brushë

- Rrul

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Suva

- Beton

- Parafabrikuara

- Fibroçimento

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Rainy weather and excessive atmospheric humidity can compromise the drying.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Floortech Prerit
  • Protech Balcony
  • Sanageb