PROTECH GRAFFITI ONE SHOT

Anti-graffiti protection for masonry and urban buildings for one-time use

Kodi: PRT.0372

Përbërësit: 1

Pamja: I lëngshëm

PROTECH GRAFFITI ONE SHOT is a ready-to-use transparent, water-based product formulated to protect buildings from vandalism and graffiti. With its special composition, PROTECH GRAFFITI ONE SHOT creates a barrier that prevents the dye from penetrating the material, maintaining the original breathability of the treated surface. If washed to remove any graffiti, this product must be re-applied in order to maintain the protection of the substrate.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +10 / +35 °C

pa-tretës

Pa tretës

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

i-pandezshëm

I pandezshëm

të-përdoret-me-syze-mbrojtëse

Të përdoret me syze mbrojtëse

pesha-specifike

Pesha specifike: 0.98 kg/l

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

Veçoritë teknike

pH

9 - 10.5 _

Ngjyrat në dispozicion

- Milky white

Amballazhime dhe përmasa

- Bidon 25 kg

Konsumi

Approximately 0.15–0.30 kilograms of PROTECH GRAFFITI ONE SHOT per square metre of surface to be treated.

Fushat e përdorimit

Removal of graffiti from the façades of buildings and monuments as well as all civil and industrial buildings.

Përgatitja e shtresave

The supports must be dry, clean and dust-free.

Mënyra e përdorimit

PROTECH GRAFFITI ONE SHOT can be applied with rollers or brushes or using airless sprayers until it is no longer absorbed. Generally, a single application of the product is enough to achieve a positive result. If you need a second application for particularly absorbent media, the product can be applied once more 30 days following the first application. To remove graffiti, it is necessary to clean the surface with pressurised water at 80° C. After having removed any graffiti, it is necessary to restore the protection by applying PROTECH GRAFFITI ONE SHOT once more.

Mënyrat e përdorimit

- Brushë

- Rrul

- Spërkatje pa ajrim me presion të ulët.

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Gurë natyrorë

- Ngjyra dhe ngjyrosje

- Parafabrikuara

- Suva

- Tulla

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Grout Power
  • Sanageb
  • Readymesh