PROTECH FLEX PRIMER

Primer specific for polyurethane sealants

Kodi: PRS.0102

Përbërësit: 1

Pamja: I lëngshëm

A polyurethane bonding primer for preparing the subsequent filling of the joints with single-component polyurethane sealants in a cartridge (PROTECH FLEX or PROTECH SIGILFLEX MONO) or a two-component product (EG 91) on concrete and masonry surfaces.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

produkt-me-bazë-tretës

Produkt me bazë tretës

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 6 muaj

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +10 / +35 °C

pesha-specifike

Pesha specifike: 0.95 (± 0.01) kg/dm³

pot-life

Pot life: 60 min

material-i-ndezshëm

Material i ndezshëm

Veçoritë teknike

Ngjitje në beton (tërheqje të drejtpërdrejtë)

1.5 MPa

Ngjyrat në dispozicion

- Qelibar

Amballazhime dhe përmasa

- Kavanoz 1 kg

Konsumi

Approximately 0.02 kg of PROTECH FLEX PRIMER for every linear metre of joint to be treated.

Fushat e përdorimit

Preliminary reinforcing impregnation of concrete surfaces, forming walls of flooring and roofing joints, prior to sealing it with polyurethane and epoxy-polyurethane sealants.

Përgatitja e shtresave

The application surfaces should be clean, free of incrustations, crumbling and non-adhering parts, dust etc.

Mënyra e përdorimit

Apply PROTECH FLEX PRIMER, using a brush with short bristles, on the walls of the joint to be sealed.

It is appropriate to provide for the insertion in the joint, whatever its nature and the specific foamed polyethylene kerb FILTENE FONDOGIUNTO, of the appropriate size for the joint to be sealed.

Mënyrat e përdorimit

- Brushë

Mjetet e pastrimit

- Diluent Nitro

Shtresat e lejuara

- Beton

- Dru

- Fibroçimento

- Kartonxhez

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

- Nënshtresa çimentoje

- Parafabrikuara

- Plastikë

- Sipërfaqet metalike

- Suva

- Tulla dhe pllaka

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Warning: it is a highly flammable material.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Readymesh
  • Sanawarme
  • Grout Power