PROTECH AC-P

Bojë akrilike, e larë, për ambiente të brendshme dhe të jashtme

Kodi: PRT.0347

Përbërësit: 1

Pamja: Lëng i trashë

Bojë me bazë rrëshira akrilike në emulsion ujor, për ambiente të brendshme dhe të jashtme, strukturë lamelare mbrojtëse e cila përveçse ka efekt estetik, lejon mbushje maksimale, transpirim dhe rezistencë shumë të lartë ndaj dritës mekanike dhe kimike. Mbulimi i lartë dhe zgjerueshmëria e bëjnë këtë produkt jashtëzakonisht të lehtë për t'u aplikuar. Rrëshirat e veçanta akrilike që e përbëjnë lejojnë marrjen e një filmi të karakterizuar nga një pandjeshmëri e shpejtë ndaj ujit edhe gjatë fazës së tharjes, me pasojë një reduktim të "efektit të kërmillit" në rast të ngjarjeve atmosferike.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

aplikojeni-me-dy-duar

Aplikojeni me dy duar

i-pandezshëm

I pandezshëm

pesha-specifike

Pesha specifike: 1.63 g/cm³

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: + 5 / + 35 °C

Veçoritë teknike

Dust-free time

30 min

Deep hardening

16-24 h

Ngurtësim në prekje

1-2 h

Resistance to abrasion

cat. 1 _

Ngjyrat në dispozicion

- E bardhë

Amballazhime dhe përmasa

- Kovë 14 l

Konsumi

Nga 0,20 deri në 0,30 litra PROTECH AC-P për çdo metër katror sipërfaqe që do të lyhet.

Fushat e përdorimit

Lyerje mbrojtëse dhe dekorative e mureve, fasadave, produkteve të betonit, suvave, muraturës, gurit natyror, nënshtresave poroze në përgjithësi.

Përgatitja e shtresave

Për suvatimet e vjetra, kushtojini vëmendje të veçantë bojrave të vjetra para-ekzistuese, të cilat duhet të hiqen me gërvishtje dhe fërkim të kujdesshëm për të marrë një mbështetje të shëndetshme dhe jo të shkrifët; pastaj vazhdoni me aplikimin e fiksuesit PROTECH FIX AC. Kur aplikoni në suva të reja, është praktikë e mirë të izoloni bazën me izolues akrilik ose akoma më mirë me një fiksues mikroemulsioni të bardhë ose neutral. Shmangni ditët me erë ose të ftohtë kur aplikoni. Mos aplikoni në nënshtresa të freskëta ose veçanërisht alkaline, respektoni një periudhë minimale të karbonizimit prej të paktën katër javësh.

Mënyra e përdorimit

Në sipërfaqe të mëdha rekomandohet të aplikoni produktin nga e njëjta grumbull dhe të vazhdoni gjithmonë të lagur në të lagësht për të shmangur shenjat e rikuperimit. Mos përdorni kurrë me temperatura nën + 5 ° C. Moti me shi, lagështia e tepërt atmosferike dhe temperaturat nën + 8 ° C mund të rrezikojnë shumë tharjen me mundësinë e larjes nga uji i shiut edhe pas disa ditësh.

HOLLIMI (në vëllim me ujë të pijshëm)
FURELA
SHTESJA E 1-rë: 15% një shtresë të kryqëzuar ose dy shtresa 12-24 orë larg njëri-tjetrit
Veshja e dytë: 10%

ROLLER
Veshja e parë: 10%
Veshja e dytë: 10%

SPRAY (përmes pajisjeve specifike)
Shtresa e parë: 15/25%
Veshja e dytë: 15/25%

Për të shmangur defektet e filmimit, duke qenë produkte me bazë rrëshirë në emulsion ujor, temperatura e aplikimit duhet të jetë midis + 5 ° C dhe + 35 ° C me lagështi relative jo më të lartë se 60/70%. Mos aplikoni nën ndikimin e drejtpërdrejtë të diellit dhe erës. Mos aplikoni në nënshtresa të freskëta ose veçanërisht alkaline, respektoni një periudhë minimale tharjeje të nënshtresës prej të paktën katër javësh. Këshillohet gjithashtu që të mos përdoret me ngjyrë, të mos përdoret në sipërfaqe të mëdha të lyera me tufa të ndryshme prodhimi, pasi dallimet e vogla midis serisë dhe serisë janë teknikisht të mundshme. Ju lutemi kontrolloni ngjyrën përpara aplikimit pasi ne nuk do t'i përgjigjemi asnjë mosmarrëveshjeje në lidhje me nuancën e produktit të aplikuar.

Mënyrat e përdorimit

- Spërkatje pa ajrim me presion të ulët.

- Brushë

- Rrul

- Spruco

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Suva

- Beton

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

- Parafabrikuara

- Dru

- Fibroçimento

- Tulla

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Sanawarme
  • Syntech Poliurea
  • Opus Dry