PROTECH AC-I

Suva akrilike për të brendshme dhe të jashtme me performancë të lartë

Kodi: PRT.0329

Përbërësit: 1

Pamja: Pastë

Cilësi e lartë dhe e lehtë për të aplikuar veshje plastike të spatuluar për të brendshme dhe të jashtme, bazuar në pigmente të pandryshueshme të mbulimit të lartë, agregatët silicë, kullën e mermerit të grurit të kontrolluar të shpërndarë në një rrëshirë akrilike të bazuar në binder në emulsioni uji.

Kategoritë e përdorimit
Kodi doganor
3214 9000

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Specifikimet për suva të brendshme dhe të jashtme të bazuara në lidhësit organikë

EN 15824

Specifikimet për suva të brendshme dhe të jashtme të bazuara në lidhësit organikë

Vetitë themelore

aplikojeni-me-dy-duar

Aplikojeni me dy duar

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

të-përdoret-me-syze-mbrojtëse

Të përdoret me syze mbrojtëse

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5/+35 °C

Veçoritë teknike

Koefiçienti i përshkueshmërisë

0.079

Përçueshmëri termike

0.93 W/m*K

Ngjyrat në dispozicion

- E bardhë

Amballazhime dhe përmasa

- Kovë 5 kg

- Kovë 25 kg

Vetitë

NGJYRA: ngjyrat sipas kërkesës nga tabela e ngjyrave Azichem
THARJA:24-48 orë (Të dhëna të referuara në 20 ° C dhe 65% të UR)
Ndërlidhja e plotë në thellësinë e një shtrese varet në mënyrë rigoroze në kushtet e lagështisë së mjedisit dhe temperaturës.Ky ndërlidhje mund të zgjatet
deri në 2/6 muaj në situata të pafavorshme të tilla si temperatura nën + 8 ° C, lagështia e lartë atmosferike, kondensimi i natës, mjegulla etj. Situata të vështira gjithashtu duhet të konsiderohen si aplikime që kanë ndodhur në vendet e ndërtimit, të tilla si p.sh. ndërtesat e banimit pa ulluqe, muret e veriut, etj.
A / c Bojë për mure të jashtme të mbështetjes së mineraleve.BA.Vlera limit VOC të BE-së (Direktiva 2004/42 / EC) për këtë produkt (Cat.A/c):75 gr/l (2007); 40 gr/l (2010).Ky produkt përmban një maksimum prej 25 gr/l di COV.

Konsumi

Konsumi tregues sipas madhësive të ndryshme të grimcave të PROTECH AC-I në dispozicion:
madhësi 1 mm: 1.6 -2.0 kg/m²;
madhësi 1.2 / 1.5 mm: 2.1 -2.5 kg/m²;
madhësi 2 mm: 2,5 -3,2 kg/m²;
madhësi 2.2 mm: 3.0 -3.6 kg/m².
Rendimenti i treguar i referohet substrateve të lëmuara dhe janë vetëm për udhëzime. Konsumi aktual duhet të identifikohet me një provë të përshtatshme praktike.

Fushat e përdorimit

Veshje plastike mesatare dhe mbrojtëse dekorative, rezistente ndaj ndikimeve, në cikle stresuese klimatike, të padepërtueshme ndaj ujit atmosferik, duke pasur në çdo rast përshkueshmërinë e avujve të ujit.Elasticiteti dhe fortësia bashkohen në shkallë maksimale me zgjedhje të gjerë të ngjyrave që nuk ndryshojnë në kohë; karakteristikat që, të kombinuara me lehtësinë dhe praktikën e aplikimit, e bëjnë produktin jashtëzakonisht shumëfunksional, të adaptueshëm për çdo kërkesë të projektit.Rekomandohet si një përfundim në sistemet izoluese "izoluese", pasi ndihmon në rritjen e koeficientit termo-akustik.

Përgatitja e shtresave

Sipërfaqet e aplikimit duhet të përgatiten në mënyrë adekuate: të thatë, të pastra nga pluhuri, pjesët e thërrmuara, ngjyrat e papërsëritshme, sintetike ekzistuese etj.
MBËSHTETJE TË REJA:Aplikoni një shtresë të fiksuesit akrilik me bazë uji PROTECH FIX AC.
MBËSHTETJET E VJETRA:Hiqni bojë të vjetër me furça të fuqishme; mbushni ndonjë vrimë ose papërsosmëri në mur me një mbushës FIBROSTUCK të veçantë; vazhdoni me hartimin e abetares akrilike me bazë uji PROTECH FIX AC.

Mënyra e përdorimit

Përzieni produktin me forcë, përhapni një shtresë me një mistri prej çeliku inoks
nga trashësia e barabartë me atë të granulave që përmban.Kaloni përsëri me një shpatull prerëse për të hequr çdo material të tepërt.Pas tharjes së lehtë, kaloni me një pllakë plastike me lëvizje rrotulluese për të kompaktuar, jashtë dhe për të arritur efektin e plasterit të plotë.Në sipërfaqe të mëdha rekomandohet të aplikohet produkti i të njëjtit grumbull dhe të vazhdohet gjithmonë me lagështi për të shmangur shenjat e shërimit.

Mënyrat e përdorimit

- Mallë

- Mallë sfungjer

- Shpatull

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Suva

- Beton

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

- Parafabrikuara

- Fibroçimento

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Asnjëherë mos punoni në temperatura nën + 5 ° C. Moti me shi, lagështia
presioni i tepruar atmosferik dhe temperaturat nën + 8 ° C, mund të dëmtojnë ndjeshëm tharjen me mundësinë e prishjes së ujit të shiut edhe pas disa ditësh.Në këto situata është e këshillueshme të mbrosh fasadat nga dushe të paparashikueshme, në mënyrë që të rrezikosh suksesin e punës.Për magazinimin ruani në kontejnerë të mbyllur dhe mbrojeni nga ngrica.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Syntech H.A.G.
  • Opus Dry
  • Concrete Repar