PROBAND

Butyl rubber-based self-adhesive waterproofing strap

Kodi: PRS.0092

Përbërësit: 1

Pamja: Shirit

Cold applied water-repellent adhesive tape, composed of a layer with visco-elastic butyl rubber consistency, coated with a polypropylene non-woven fabric, for elastic waterproofing of non-structural joints in balconies, terraces, etc. Size of the strap: 80 mm x 0.9 mm.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

gjërësia

Gjërësia: 8 cm

i-pandezshëm

I pandezshëm

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

rezistent-ndaj-rrezeve-uv

Rezistent ndaj rrezeve UV

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5 / +40 °C

Veçoritë teknike

Temperatura e vendosjes

-30 / +80 °C

Unit weight

30 g/m²

Ngjyrat në dispozicion

- Gri

Amballazhime dhe përmasa

- Rrotull 10 m

Vetitë

The PROBAND non-woven fabric coating is composed of 100% pure polypropylene fibres, with a weight of 30 g/m² and a tensile strength of 45 N.

Konsumi

1.1 m/m: 1 metre of PROBAND for each linear metre, being careful to overlap the rolls of approximately 5-10 cm in correspondence with the edges of the band.

Fushat e përdorimit

Elastic waterproofing of non-structural joints in balconies and terraces, especially in the protective "kerb" of the connection joints between the screed and the vertical wall.

Përgatitja e shtresave

The application supports must be clean, dry, undamaged, cohesive, free from fouling and dust.

Mënyra e përdorimit

The strap is provided with a special waxed paper film on the adhesive side. To apply, proceed with the detachment of the protective film and place the strap in its final place, with the adhesive side facing the support. Apply slight pressure with your hand to ensure proper adhesion to the support. Then continue to detach the protective film while unwinding of the roll and setting on site , taking care to avoid the formation of bubbles.

Mënyrat e përdorimit

- Aplikim manual

Shtresat e lejuara

- Beton

- Tulla dhe pllaka

- Nënshtresa çimentoje

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Butyl mastics are extremely sensitive to the action of solvents.

It is recommended to coat PROBAND, once placed, with elasto-plastic cement mortars or similar products (OSMOCEM FLEX, OSMOCEM D, SYNTECH POLYUREA SPRAY 400).

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Pro Seal
  • Sanawarme
  • Readymesh