PRERIT SURFACE

Zgjidhje kundërmbajtëse e vajit të ujit për dyshemetë e zhavorrit të lara

Kodi: FLR.0377

Përbërësit: 1

Pamja: I lëngshëm

Agjent ngopës rezistent ndaj ujit dhe vajrave, transparent, pa shtresa, me bazë shpërndarje nano të përbërësve të silikonit. Mbron dyshemetë e zhavorrit të lara nga moti i keq, nga ciklet e shkrirjes së ngrirjes, si dhe nga agjentët agresivë atmosferikë.Nuk ndryshon ngjyrën, pamjen origjinale dhe aftësinë përthithëse të sipërfaqes ku përdoret.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

i-pandezshëm

I pandezshëm

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

pa-tretës

Pa tretës

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

të-përdoret-me-syze-mbrojtëse

Të përdoret me syze mbrojtëse

Veçoritë teknike

Flash-point

> 95 °C

Lëndë pa aromë

pH

6.5 _

Produkt jo filmik

Ngjyrat në dispozicion

- E tejdukshme

Amballazhime dhe përmasa

- Bidon 5 kg

- Bidon 25 kg

- Bidon 10 kg

Vetitë

PRERIT SURFACE i përket gjeneratës së re s hidroizoluesve me bazë përbërësit e silikonit të modifikuar me fluor, të tretshëm në ujë, të cilët karakterizohen nga emetime zero të substancave të paqëndrueshme VOC (Komponimeve organike të paqëndrueshme), aftësia e ndezjes dhe toksiciteti.Substanca aktive depërton në poret dhe mikrolezionet e sipërfaqes ku përdoret dhe kundërvepron depërtimin dhe avancimin e lëngjeve pa bllokuar aftësinë transpiruese të substratit.
Struktura e veçantë kimike e PRERIT SURFACE ofron qëndrueshmëri të lartë ndaj alkaleve dhe rrjedhimish qëndrueshmëri.
Produkti ndryshon nga ç'ka ofrohet aktualisht në treg, falë karakteristikave të mëposhtme:
- nuk ndizet
- nuk përbëhet nga shtresa
- zero VOC (komponime organike të paqëndrueshme)
- i qëndrueshëm në ujë
- pa emulsifikues
- ekologjik
- jetëgjatësi
- transparencë totale
- mungesë e variacioneve kromatike sipërfaqësore
- frymëmarrje e shkëlqyeshme e avujve të ujit
- efekt i lartë shkëlqyes
- rezistencë ndaj acideve dhe alkaleve
- rezistencë ndaj rrezeve UV
- mungesë e nënprodukteve me reaksion të dëmshëm ndaj njerëzve dhe mjedisit

Konsumi

Nga 0.10 në 0.15 kg PRERIT SURFACE për çdo metër katror sipërfaqe që do të trajtohet.

Fushat e përdorimit

Trajtim impregnues, hidroizolues, jo-film, krejtësisht transparent dhe i pangjyrë i dyshemeve arkitektonike të zhavorrit të lara me FLOORTECH PRERIT.

Përgatitja e shtresave

Rekomandohet përdorimi në sipërfaqe që janë pastruar paraprakisht nga kripërat e tretshme dhe papastërtitë, duke treguar kujdes që të eliminohen edhe pjesët me ngjitje të dobët sipërfaqësore.Është gjithmonë thelbësore që të mbyllen çarjet me diametër mbi 0.3 mm.Të aplikohet në sipërfaqe të thata.Në rast shiu ose larjeje të sipërfaqeve, prisni 3 ditë para trajtimit në një temperaturë prej të paktën 20 ° C.

Mënyra e përdorimit

Aplikoni produktin në mënyrë homogjene dhe uniforme, duke spërkatur me presion të ulët ose me një furçë, duke u kujdesur për ngopjen më të mirë të rrobave të murit.
PRERIT SURFACE ofrohet gati për përdorim.Sasia e produktit që do të përdoret varet nga poroziteti dhe aftësia përthithëse e sipërfaqes ku do të përdoret dhe përgjithësisht varion nga 100 deri në 150 gr/ metër katror.

Mënyrat e përdorimit

- Ngopje

- Spërkatje pa ajrim me presion të ulët.

- Spruco

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Parafabrikuara

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Opus Dry
  • Osmocem
  • Readymesh