PRERIT COMPOUND

Kodi: FLR.0112

Përbërësit: 1

Pamja: Pluhur

Përzierje energjie shtesë për performancën e shtuar të karakteristikave funksionale të betonit të përdorur për krijimin e dyshemeve arkitektonike të peizazhit / vlerës së mjedisit, me një teknikë "zhavorri të larë ose zhavorri të dukshëm".

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

i-pandezshëm

I pandezshëm

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5/+30 °C

Ngjyrat në dispozicion

- Fildishtë të Bardhë

Amballazhime dhe përmasa

- Qese 25 kg

Konsumi

25 kg PRERIT COMPOUND për çdo metër kub të betonit arkitektonik që do të paketoheshin.

Mënyrat e përdorimit

- Për tu shtuar në komponentët e tjerë

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Nënshtresa çimentoje

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Osmocem
  • Floortech Prerit
  • Syntech H.A.G.