OSMOSANA

Mono-component, osmotic, rigid, ecological waterproofing

Kodi: OSM.0089

Përbërësit: 1

Pamja: Pluhur

Osmotic brushable hydraulic lime-based compound, for the construction of vertical barriers, waterproofing, in porous structure masonry (brick, natural stone, etc.) in ecological building interventions, new buildings and in the restoration of vintage buildings and monuments.

Kategoritë e përdorimit
Kodi doganor
3824 5090

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Llaçe për suva të brendshme dhe të jashtme – Llaç për çdo përdorim (GP)

EN 998-1

Llaçe për suva të brendshme dhe të jashtme – Llaç për çdo përdorim (GP)

Vetitë themelore

i-pandezshëm

I pandezshëm

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

përmasa-maksimale-e-agregatit

Përmasa maksimale e agregatit: 0.5 mm

përzierja-me-ujë

Përzierja me ujë: 24-36 %

pot-life

Pot life: 65 min

rezistent-ndaj-rrezeve-uv

Rezistent ndaj rrezeve UV

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +6 / +30 °C

trashësia-maksimale-e-lejueshme

Trashësia maksimale e lejueshme: 5 mm

trashësia-minimale-e-lejueshme

Trashësia minimale e lejueshme: 3 mm

Veçoritë teknike

Koefiçienti i përshkueshmërisë

20.2 μ

Lidhja e aderimit

1.4 N/mm²

Masa vëllimore

1.580 kg/m³

Moduli elastik

9000 N/mm²

Përthitha kapilare

0.72 kg•h^0.5/m²

Rezistenca nga ngjeshja

> 20 N/mm²

Rezistenca nga përkulja

> 2.5 N/mm²

Ngjyrat në dispozicion

- Gështenjë e hapur

Amballazhime dhe përmasa

- Qese 25 kg

- Koli: 50 x (Qese 25 kg)

Vetitë

OSMOSANA is based on lime and hydraulic binders, botticino, kaolin, silica aggregates, tartaric acid, different silicates and carbonates. It has no traces of resins, solvents and radioemissive aggregates.

The hydraulic reaction of OSMOSANA produced by the natural chemical combination, of water lime and kaolin (metakaolin or industrial cocciopesto (lime mortar with crushed pottery)), also called "superpozzolanic" reactivity, is comparable to the hydration reaction of cement materials, but in ecological building key.

Konsumi

Approximately 1.4 kg/m² of OSMOSANA for each millimetre of thickness to be made.

Fushat e përdorimit

Waterproofing treatments of brick or mixed external walls, provided they are sufficiently porous and absorbent and free from any waterproofing and / or water-repellent surface treatment, whether chemical (siloxanes, epoxies, polyurethanes, etc.) or natural (wax-up), before backfilling. Anti-capillary rising damp treatments in the construction of subbase screeds.

Përgatitja e shtresave

Application surfaces should be clean, free of soiling, crumbling and non-adhering parts, dust, etc., water repellent treatments in general, etc. conveniently saturated with water until they reach the condition "saturated with dry surface".

Mënyra e përdorimit

Pour about 2/3 of the mixing water into the mixer, add OSMOSANA and the remaining water; continue to mix until a homogeneous lump-free mixture is obtained. After mixing is completed wait a few minutes before applying.

Apply on site with a brush, spatula or roller, depending on the desired result. The mixing water indicatively necessary is 24-36% by weight (6-7 litres/bag for applications with the spatula, 8-9 litres/bag for applications by brush or roller).

Mënyrat e përdorimit

- Brushë

- Shpatull

- Spërkatje pa ajrim me presion të ulët.

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Tulla

- Muratura të përziera

- Muratura me gurë

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Protect fresh surfaces from direct exposure to sunlight, from the rain and wind, cure the prolonged moist hardening.

Do not use for waterproofing works with negative hydraulic thrust.
Do not apply on little or non-porous substrates or previously coated with water-repellent treatments in general, if not after appropriate roughening by bush hammers, sanders and equipment suitable for preparatory treatments of substrates, or after appropriate treatment with suitable polymeric primers.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Readymesh
  • Osmocem
  • Concrete Repar