OSMOCEM QUICK

Përbërje çimentoje për ndalimin e menjëhershëm të depërtimit të ujit

Kodi: OSM.0087

Përbërësit: 1

Pamja: Pluhur

Përzierje çimentoje, për ndalimin e menjëhershëm të infiltrimit të ujit në mjedise nëntokësore ose struktura mbi tokë, madje edhe në prani të presionit negativ. Bazuar në lidhje hidraulike me forcim shumë të shpejtë, agregate shumë të bukura të kuarcit, kompensatorë tkurrje, hidrofobikantë mikronizuar dhe aditive specifike për rregullimin e reologjisë. Nuk përmban kloride. Përzier me ujë, ajo krijon një përzierje të qëndrueshmërisë plastike tiksotropike, lehtësisht e aplikueshme edhe vertikalisht, e cila ngurtësohet në 30 "- 60", duke iu përmbajtur përkryer mbështetjes së ashpër.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

i-pandezshëm

I pandezshëm

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 6 muaj

pot-life

Pot life: 60 s

produkt-me-cilësim-të-shpejtë

Produkt me cilësim të shpejtë

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

të-përdoret-me-syze-mbrojtëse

Të përdoret me syze mbrojtëse

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5 / +35 °C

trashësia-maksimale-e-lejueshme

Trashësia maksimale e lejueshme: 15 cm

trashësia-minimale-e-lejueshme

Trashësia minimale e lejueshme: 3 cm

Veçoritë teknike

Koha e hedhjes

120 - 180 s

Ngurtësimi i plotë

180 s

pH

12.8 _

Rezistenca në ngjeshje pas 01 dite

> 11 MPa

Rezistenca në ngjeshje pas 12 orë

> 5 MPa

Rezistenca në ngjeshje pas 28 ditësh

> 25 MPa

Rezistenca në përkulje pas 01 ditë

> 3 MPa

Rezistenca në përkulje pas 01 orë

> 2 MPa

Rezistenca në përkulje pas 28 ditësh

> 4 MPa

Tërheqja e lirë në ajër në 28 ditë

< 1 mm/m

Ngjyrat në dispozicion

- Gri

Amballazhime dhe përmasa

- Kovë 5 kg

- Qese 25 kg

- Koli: 150 x (Kovë 5 kg)

- Koli: 50 x (Qese 25 kg)

Konsumi

Përafërsisht 17 kg/m² OSMOCEM QUICK për çdo centimetër të trashësisë që do të realizohet (rreth 1700 kg për metër kub).

Fushat e përdorimit

Ndalesa e menjëhershme e depërtimit të ujit në strukturat e ndërtimit: basene, tanke, bodrumet, boshtet e ashensorit, kanalizimet, muret e nënçmuara etj. Shembuj të përdorimit: vulosje e papërshkueshme e çarjeve dhe vrimave, riparim i papërshkueshëm nga uji i lidhjeve të ngurtë të hedhjes, sistemet hidroizoluese të bëra në kombinim me FLEXSEAL 300 hidroizolues dhe llaçë të papërshkueshëm nga linja OSMOCEM.

Përgatitja e shtresave

Pastroni tërësisht sipërfaqet e kontaktit. Në rastin e lezioneve, ndërprerjeve, dëmtimeve, etj. përgatitni paraprakisht pjesët e aplikimit duke i zhvendosur ato drejt brendësisë së muraturës, sipas formës së "bashkojës" (për të favorizuar vulën hidraulike të ndërhyrjes). Hiqni mbetjet e materialit të liruar nga vendet e përgatitura me anë të larja me presion dhe avujt e ajrit të ngjeshur. Çdo punë në sipërfaqet që janë të thata në këtë moment kërkon ngopjen e substratit.

Mënyra e përdorimit

Përzihet me ujë, nëse është e mundur në një temperaturë jo më të vogël se 20 ° C, jo më shumë se 250-300 cc për kg të produktit. Produkti reagon menjëherë dhe është shumë i shpejtë, prandaj përzier sasitë e produktit të domosdoshëm dhe menjëherë të zbatueshëm.
Përdorni produktin vetëm me dorë dhe menjëherë pas përzierjes së produktit me ujë, duke mbajtur dorashka mbrojtëse të gomës. Shtypni produktin e zier në mënyrë të vendosur në çarje ose vrimë dhe mbajeni këtë presion derisa të përfundojë rregullimi (rreth 120 - 180 sekonda).
Në rast të rrjedhjeve të shumta, filloni të aplikoni OSMOCEM QUICK nga rrjedhjet më të larta të ujit. Nëse është e nevojshme, në rast të infiltrimit nën presion, vazhdoni me instalimin e një kullimi të bërë nga një tub plastik me diametër të vogël, duke mbyllur së pari seksionet ngjitur me kullimin dhe pastaj, sapo ndërprerja të ndalet, kullimi vetë.

Mënyrat e përdorimit

- Aplikim manual

- Shpatull

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Tulla

- Muratura të përziera

- Muratura me gurë

- Faqe shkëmbore

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

OSMOCEM QUICK përmban çimento që në kontakt me djersën e trupit shkakton reaksion alkalik dhe reaksione alergjike në ato të predispozuara: veshin mbështjellësa të dorezave mbrojtëse në gome të trashë dhe përdorin masat e zakonshme për trajtimin e produkteve me bazë çimentoje; në rast të kontaktit të larë me shumë ujë. Mos remixoni produktin gjatë forcimit dhe mos e notoni atë sapo të jetë në vend.
Për të verifikuar përshtatshmërinë e produktit, sipas nevojave specifike, është gjithmonë e domosdoshme të kryhen testet paraprake.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte alternative

Produkte në vitrinë

  • Syntech Poliurea
  • Protech Balcony
  • Sanawarme