OSMOCEM iTOP

Hidroizolim çimentoz osmotik plasto-deformues me dy përbërës

Kodi: OSM.0349

Përbërësit: 2

Pamja: I lëngshëm + Pluhur

Hidroizolues i çimentuar osmotik, me dy përbërës, në shpërndarje uji, polimer i modifikuar, super ngjitës, fleksibël, rezistent në goditjen pozitive dhe negative. Aplikimi me mistri, furçë ose rul. Është ideal për veshjet mbrojtëse dhe hidroizolimin e punimeve të betonit të përforcuar dhe muraturave: vaskave, pishinave, tubave të ujit, suvave prej çimentoje të plasaritura, ballkoneve; riparimet dhe veshjet mbrojtëse të strukturave në det të hapur ose të ekspozuara ndaj kripës së detit. I përshtatshëm për kontakt me ujin e pijshëm.

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen e riparimin e strukturave prej betoni – Sisteme mbrojtjeje për sipërfaqe betoni

EN 1504-2

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen e riparimin e strukturave prej betoni – Sisteme mbrojtjeje për sipërfaqe betoni

Vetitë themelore

trashësia-minimale-e-lejueshme

Trashësia minimale e lejueshme: 1.5 mm

produkt-në-dukje

Produkt në dukje

pot-life

Pot life: 50-70 min

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5 / +35 °C

përmasa-maksimale-e-agregatit

Përmasa maksimale e agregatit: < 0.4 mm

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

aplikojeni-me-dy-duar

Aplikojeni me dy duar

Veçoritë teknike

Rezistenca në përkulje pas 2 ditësh

> 1.0 N/mm²

Rezistenca në përkulje pas 28 ditësh

> 3.0 N/mm²

Përshkueshmëria e avullit të ujit

Sd 0.9866 (class I) _

Përshkueshmëria e CO2

Sd 93 m

Compressive strength at 02 days

2.5 N/mm²

Masa vëllimore

1600 g/l

Raporti i përzierjes së përbërësve

3.12:1 _

Koefiçienti i përshkueshmërisë

< 5 mm

Përputhshmëria termike pas goditjeve të ftohjes - ciklet e stuhisë

1.8 N/mm²

2.2 N/mm²

Rezistenca në ngjeshje pas 28 ditësh

> 9.0 N/mm²

Përthitha kapilare

0.027 kg•h^0.5/m²

Tërheqja deri në këputje

15 %

Ekspozimi ndaj motit artificial-2000 orë

no swelling. no cracking. no flakin _

Ngjyrat në dispozicion

- E bardhë

- Gri

Amballazhime dhe përmasa

- Bidon 8 kg [B]

- Kit: 1 Qese 25 kg [A] + 1 Bidon 8 kg [B]

- Qese 25 kg [A]

Vetitë

OSMOCEM iTOP karakterizohet nga një thjeshtësi ekstreme aplikimi dhe rezistente ndaj gabimit. Realizon zbatimin në suporte për ngjitje mekanike dhe difuzion osmotik. Eshtë gjithashtu efektiv në rastet e shtytjes hidrostatike negative (kundër futje) dhe është gjithashtu i zbatueshëm si një shtresë në kopshte dhe lulishte pasi reziston ndaj veprimit mekanik të rrënjëve.

Konsumi

Përafërsisht 1,6 kg/m² OSMOCEM iTOP për çdo milimetër të trashësisë që duhet të bëhet.

Fushat e përdorimit

Trajtime hidroizoluese për strukturat dhe muret nëntokësore, pishinat, vaskat, lulishtet, kopshtet , kanalizimet, tunelet, kutitë, urat, rezervuarët, bodrumet, zonat e mbajtjese të ushqimit, etj., për sa kohë që ato janë mjaft poroze dhe absorbuese dhe pa asnjë hidroizolim sipërfaqësor dhe / ose i papërshkueshëm nga uji, si kimik (siloxane, epoxies, poliuretan, etj) ashtu edhe natyral (dyllë).
I përshtatshëm për të dy kushtet pozitive dhe negative hidrostatike të futjes. Mund të përdoret gjithashtu për hidroizolimin e tarracave dhe ballkoneve.

Përgatitja e shtresave

Sipërfaqet e aplikimit duhet të jenë të pastra, pa pjesë të ndotura, të thërrmueshme dhe jokoerente, pluhur, trajtime të ujit në përgjithësi, etj., të ngopura siç duhet me ujë deri sa të arrijnë gjendjen e "sipërfaqes së thatë të ngopur". Këshillohet gjithmonë të mbushni suportin e aplikimit me afërsisht 100-150 g/m2 latex ngjitës KOMPONENT B; në këtë mënyrë kryhen të paktën tre operacione jashtëzakonisht efektive me një prime të thjeshtë dhe të shpejtë: a) nxjerrja e ajrit nga poroziteti i sipërfaqes _ tapë (me një reduktim drastik të flluskave të njohura që shfaqen në produktet elastike me të ulët. trashësia); b) ulje e përthithjes së suportit (për të garantuar një ngurtësim të përshtatshëm të shtresës së skremuar të papërshkueshme nga uji); c) ngjitje e shtuar falë depërtimit të thellë të përbërësit polimer.

Mënyra e përdorimit

Përzieni përbërësin e pluhurit (përbërësi A) me tretësirën hidratuese (përbërësin B) me një trapan me numër të ulët të xhirove ose miksues tjetër efektiv mekanik , duke hedhur gradualisht pluhurin në lëng. Vazhdoni të përzieni derisa të përftohet një përzierje homogjene dhe pa gunga.
Pasi përzierja të ketë mbaruar, prisni disa minuta dhe përzieni përsëri përpara se të aplikoni.
Për të përmirësuar më tej performancën e veshjes (për shembull në rastet e hidroizolimit të tarracave dhe ballkoneve) këshillohet të vendosni përforcimin e fibrave të qelqit rezistent-alkalin ARMAGLASS 160 ndërmjet një shtrese dhe tjetrës, për një konsum prej rreth 3 - 4 kg / m2.
Mos aplikoni kur këni të bëni me izolim të drejtpërdrejtë dhe kujdesuni për mbrojtjen dhe stinët e lagështa.
Mos aplikoni në suporte pak ose jo porozë ose të veshura më parë me trajtime të papërshkueshëm nga uji në përgjithësi, përveç nëse pas ashpërsimit të duhur me planat, makinë smerilizuese apo me pajisje të tjera të përshtatshme për trajtime përgatitore të suporteve, ose pas trajtimit të duhur me primer të përshtatshëm polimer.

Mënyrat e përdorimit

- Brushë

- Makinë suvatimi

- Mallë

- Rrul

- Shpatull

- Spruco

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Faqe shkëmbore

- Fibroçimento

- Muratura me gurë

- Muratura të përziera

- Nënshtresa çimentoje

- Parafabrikuara

- Suva

- Tulla

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Pro Seal
  • Concrete Repar
  • Sanageb