OSMOCEM 447

Cement Mortar anti-leaching waterproof, for quick repairs

Kodi: OSM.0080

Përbërësit: 1

Pamja: Pluhur

Anti-leaching mortar with plastic consistency, fast-hardening, based on silica fume, high resistance hydraulic binders, polymeric binders and selected siliceous aggregates; free from chlorides, aluminium, metal powders and harsh substances.

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Llaçe për suva të brendshme dhe të jashtme – Llaç për çdo përdorim (GP)

EN 998-1

Llaçe për suva të brendshme dhe të jashtme – Llaç për çdo përdorim (GP)

Vetitë themelore

përmasa-maksimale-e-agregatit

Përmasa maksimale e agregatit: 4 mm

i-pandezshëm

I pandezshëm

pot-life

Pot life: 10 min

përzierja-me-ujë

Përzierja me ujë: 15 %

produkt-në-dukje

Produkt në dukje

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +2 / +30 °C

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

produkt-me-cilësim-të-shpejtë

Produkt me cilësim të shpejtë

Veçoritë teknike

Lidhja e aderimit

2.35 N/mm²

Moduli elastik

24000 N/mm²

Masa vëllimore

2.125 kg/m³

Rezistenca nga ngjeshja

> 55 N/mm²

Përthitha kapilare

0.1 kg•h^0.5/m²

Rezistenca nga përkulja

> 7 N/mm²

Ngjyrat në dispozicion

- Gri

Amballazhime dhe përmasa

- Koli: 50 x (Qese 25 kg)

- Qese 25 kg

Vetitë

OSMOCEM 447 is a rheoplastic, anti-leaching, quick-setting cement mortar for coatings in critical conditions, repairs, waterproofing even in the presence of moderate water runoff, coatings and fast renovation of hydraulic works. It is based on fast hardening hydraulic binders and superpozzolanic reactive fillers. It hardens without problems even if it is immersed in water. Due to the large amount of superpozzolanic reactive agents within the mortar itself, the water does not affect the cement granule at all and thus it does not leach the conglomerate. Thanks to its plastic consistency, OSMOCEM 447 is suitable for both horizontal and vertical coating applications.

Konsumi

Approximately 19 kg/m² of OSMOCEM 447 for every centimetre of thickness to be implemented (approximately 1900 kg per cubic metre).

Fushat e përdorimit

Repairs, fast waterproofing even in the presence of moderate water runoff, quick coatings and renovation of hydraulic works, even in the presence of strong humidity and in very cold temperature conditions: raft foundations, walls, tanks, pipes, pondage, etc. To quickly close large gaps in pilings and diaphragms. Repairs and quick coatings of road circuits and airport runways. For the correction of the rapidity of hardening of reinforced fibre mortars of the REPAR family.

Përgatitja e shtresave

The application surfaces should be clean, free of incrustations, dust, non-adhering parts, etc.

Mënyra e përdorimit

Pour about 2/3 of the mixing water into the mixer, add OSMOCEM 447 and the remaining water; continue to mix until a homogeneous, lump-free mixture is obtained. The mixture water should be about 15%-16% by weight (4-4.5 litres per bag), adjust the amount of water based on the different application situations that the product is designed for. Apply on site and float with all due care in order to obtain the best compactness of planar recovery or of the coating.

Mënyrat e përdorimit

- Mallë

- Mistri

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Faqe shkëmbore

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

It is always essential to carry out preliminary tests to check the suitability of the product based on specific requirements.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte alternative

Produkte në vitrinë

  • Floortech Prerit
  • Sanageb
  • Grout Power