LIGHTGLASS EXP

Kodi: ADX.0367

Përbërësit: 1

Pamja: Granulate

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

i-pandezshëm

I pandezshëm

jetëgjatësi-e-pakufizuar

Jetëgjatësi e pakufizuar

material-100-eco-friendly

Material 100% eco-friendly

përmasa-maksimale-e-agregatit

Përmasa maksimale e agregatit: 0.5 mm

rezistent-ndaj-rrezeve-uv

Rezistent ndaj rrezeve UV

Veçoritë teknike

0.25 – 0.5 mm

Masa vëllimore

340 kg/m³

pH

8 - 12 _

Rezistenca nga ngjeshja

2.6 MPa

Ngjyrat në dispozicion

- E bardhë

Amballazhime dhe përmasa

- Qese 10 kg

Mënyrat e përdorimit

- Për tu shtuar në komponentët e tjerë

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Suva

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Protech Balcony
  • Pro Seal
  • Sanageb