GROUT MICRO-J

Micromortar anti-shrinkage rheoplastic, castable, injectable

Kodi: GRT.0075

Përbërësit: 1

Pamja: Pluhur

An anti-shrinkage, pourable, self-levelling, super-adhesive micro-mortar, based on high-strength cements, super-pozzolanic fillers, polymeric stabilisers and anti-shrinkage agents. Aggregates with a maximum size of 0.35 mm. Ideal for consolidating and reinforcing injections on concrete, masonry and cracked/damaged rock. Anchors and fastens steel bars, pins, brackets and so on, to concrete, masonry and rock.

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen dhe riparimin e strukturave të betonit - Përforcimi i çelikut për ankorim

EN 1504-6

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen dhe riparimin e strukturave të betonit - Përforcimi i çelikut për ankorim

Llaç murature - llaç murature për përdorim të përgjithshëm (G)

EN 998-2

Llaç murature - llaç murature për përdorim të përgjithshëm (G)

EN 998-2

M80

EN 998-2

Vetitë themelore

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5 / +35 °C

përmasa-maksimale-e-agregatit

Përmasa maksimale e agregatit: 0.50 mm

pot-life

Pot life: 60 min

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

Veçoritë teknike

Përthitha kapilare

0.08

pH

>12 _

Rezistenca në përkulje pas 01 ditë

> 8 N/mm²

No bleeding according to UNI 8998

Rezistenca në ngjeshje pas 07 ditësh

> 65 N/mm²

Përmbajtja e klururit

0.002 %

Përshkueshmëria Darcy

10^(-10) cm/s

Nxjerrja e shufrave të çelikut me një ngarkesë prej 75 kN (EN 1504/6)

< 0.6 mm

Rezistenca në ngjeshje pas 01 dite

> 35 N/mm²

Rezistenca në ngjeshje pas 28 ditësh

> 80 N/mm²

Lidhja e aderimit

> 2.5 N/mm²

Moduli elastik

25000 N/mm²

Rezistenca në përkulje pas 28 ditësh

> 13 N/mm²

Rezistenca në përkulje pas 07 ditësh

> 11 N/mm²

Masa vëllimore

2250 kg/m³

Ngjyrat në dispozicion

- Gri

Amballazhime dhe përmasa

- Koli: 50 x (Qese 25 kg)

- Qese 25 kg

Konsumi

Approximately 1700 kg of GROUT MICRO-J for every cubic metre of mixture to be made.

Fushat e përdorimit

Injections of reinforcement and reinforcement of concrete, masonry, rock works etc. Anchoring and fixing of ties, electrowelded steel mesh, beam ends for construction joints etc. Sealing of post-tensioning sheathing. Creation of filling paddings in the spaces between conduits and excavation holes.

Përgatitja e shtresave

Application surfaces should be clean, free of soiling, crumbling and non-adhering parts, dust, etc., conveniently saturated with water until they reach the condition "saturated with dry surface". An adequate roughening of the surfaces by scarifying, sandblasting etc. is always necessary in order to obtain the maximum adhesion values to the substrate. The optimal values are obtained with high pressure hydro-scarification. Bare the irons undergoing disruptive oxidation or deeply oxidized, removing the rust of the exposed irons (by sandblasting or abrasive brushes).

Mënyra e përdorimit

Pour 2/3 of the total mixing water into the mixer, gradually add the product and, subsequently, the remaining water, mixing until a homogeneous mixture of the desired consistency is obtained. GROUT MICRO J can be mixed with different consistencies, from plastic to self-leveling pourable. With 12-13% of water (3.0 - 3.25 liters / 25 kg bag) plastic consistencies are obtained, with 13-14% (3.25-3.5 liters / 25 kg bag) consistencies castable, with 14-15% (3.5-3.75 l / 25 kg bag) self-leveling fluid consistencies. Small-volume doughs can be mixed with a double / triple helicoid whisk equipped with a speed regulator. Put in place by injection or pouring within 60 '30' of packaging. If the temperature, at the time of application, is between 0 and 5 ° C, the development of mechanical strength will be slower. It is recommended, with cold temperatures, to use lukewarm mixing water between 20 ÷ 30 ° C. If the temperature, at the time of application, is between 30 and 35 ° C, it is advisable to use mixing water at a low temperature (5 ÷ 10 ° C) and to apply the product in the coolest hours of the day (indicatively morning or evening).

Mënyrat e përdorimit

- Injeksion

- Pompë

- Rrjedhje

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Muratura me gurë

- Muratura të përziera

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Sanawarme
  • Pro Seal
  • Floortech Prerit