GROUT FILL

Castable cement micromortar, for paving in natural stone

Kodi: GRT.0252

Përbërësit: 1

Pamja: Pluhur

Powdered compound to prepare, with the sole addition of water, a rheoplastic, castable, slightly expansive, shrinkage-compensated micro-cement mortar micro-cement mortar, high performance in terms of adherence and mechanical performance.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

përmasa-maksimale-e-agregatit

Përmasa maksimale e agregatit: 0.35 mm

pot-life

Pot life: 60 min

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5/+35 °C

Veçoritë teknike

Masa vëllimore

2070 kg/m³

Ngurtësimi i plotë

>40 N/mm²

Raporti ujë/lidhëse

<0.4 _

Rezistenca nga ngjeshja

>25 N/mm²

Ngjyrat në dispozicion

- Gri

Amballazhime dhe përmasa

- Qese 25 kg

- Koli: 50 x (Qese 25 kg)

Konsumi

Approximately 1800 kg of GROUT FILL for each cubic metre of volume to be filled.

Fushat e përdorimit

Filling the joints (vanishing points) in urban floorings in porphyry, stone slabs etc., in new installations and in the reinforcement of existing installations. Anchorages and rigid seals in general.

Përgatitja e shtresave

Remove the soilings, the crumbling and non-adhering parts and saturate beforehand with water.

Mënyra e përdorimit

Pour about 2/3 of the required mixture water in the mixer (about 3.5 -4 litres total per bag); gradually add the product and the water still required to get the desired consistency. Continue mixing until you obtain a homogeneous, lump-free mortar. Pour the compound thus obtained in the vanishing points to be filled.

Mënyrat e përdorimit

- Rrjedhje

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Nënshtresa çimentoje

- Asfalt

- Gurë natyrorë dhe porfiret

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Do not apply in the presence of stagnant water and direct solar irradiation, in anticipation of atmospheric precipitation and/or sudden drops in temperature.

Treat the hardening and the damp protection fresh mortar placed on site .

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Osmocem
  • Syntech H.A.G.
  • Sanageb