GROUT 447 SFR

Reinforced fibre castable mortar for fast reconstruction operations

Kodi: GRT.0069

Përbërësit: 1

Pamja: Pluhur

Castable mortar, reinforced with steel fibres, fast-curing, based on portland cement, special binders, selected siliceous aggregates and specific rheologic agents, for repairs, reconstructions and anchorages for fast re-use, in road works and in concrete, even in severe weather conditions and at low temperatures.

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen dhe riparimin e strukturave në beton – Riparime strukturore dhe jo strukturore (R4)

EN 1504-3

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen dhe riparimin e strukturave në beton – Riparime strukturore dhe jo strukturore (R4)

Vetitë themelore

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +3 / +25 °C

i-pandezshëm

I pandezshëm

rezistent-ndaj-rrezeve-uv

Rezistent ndaj rrezeve UV

përmasa-maksimale-e-agregatit

Përmasa maksimale e agregatit: 5 mm

përzierja-me-ujë

Përzierja me ujë: 12 - 14 %

pot-life

Pot life: 8 - 10 min

produkt-me-cilësim-të-shpejtë

Produkt me cilësim të shpejtë

trashësia-minimale-e-lejueshme

Trashësia minimale e lejueshme: 2 cm

Veçoritë teknike

Thermal compatibility

> 2 MPa

Masa vëllimore

2300 kg/m³

Përthitha kapilare

0.5

> 35 N/mm²

Rezistenca në ngjeshje pas 28 ditësh

> 80 N/mm²

Përmbajtja e klururit

< 0.01 %

Rezistenca në përkulje pas 01 ditë

> 6 N/mm²

Rezistenca në përkulje pas 28 ditësh

> 13 N/mm²

Resistenca nga karbonizimi

> reference concrete _

Moduli elastik

30000 N/mm²

Ngjyrat në dispozicion

- E zezë

- Gri

Amballazhime dhe përmasa

- Koli: 50 x (Qese 25 kg)

- Qese 25 kg

Konsumi

Approximately 21,50 kg/m² of GROUT 447 SFR for every centimetre of thickness to be implemented (approximately 2150 kg per cubic metre).

Fushat e përdorimit

Repairs, reconstructions and anchorages for fast re-use, in road works and in concrete, even in severe weather conditions and at low temperatures. Quick anchoring of metal partitions and elements,grouts, equipment installation, street manhole covers, etc.

Përgatitja e shtresave

The surfaces should be clean and free of any soiling, crumbling and non-adhering parts, dust, salt efflorescence, milt of cement etc., free of oils, greases, properly hardened and compact. An adequate roughening of the surfaces by scarifying, sandblasting etc. is always necessary in order to obtain the maximum adhesion values to the substrate. The optimal values are obtained with high pressure hydro-scarification. Bare the irons undergoing disruptive oxidation or deeply oxidized, removing the rust of the exposed irons (by sandblasting or abrasive brushes).

Mënyra e përdorimit

Given the peculiarities of the product, it is advisable to adjust the mixing water as required from time to time, taking care not to make the product too fluid. Pour about 15% of water on the weight of the bag in the mixer, gradually add the product and the water still required, until the desired consistency is obtained. Continue to mix until a homogenous lump-free mixture is obtained.

Mënyrat e përdorimit

- Mallë

- Mistri

- Rrjedhje

- Shpatull

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Asfalt

- Beton

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

The mortar should be laid within the specified time of workability, which may change depending on the temperature.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Pro Seal
  • Sanawarme
  • Opus Dry