GROUT 2 SFR

Rheoplastic, shrink-proof, fibre-reinforced mortar for precision anchorage

Kodi: GRT.0262

Përbërësit: 1

Pamja: Pluhur

Shrink-proof, rheoplastic, pouring mortar for precision anchorage of operating machines, turbines, rolling mills, overhead cranes, etc.. With a cement binding base, super-lubricating agent, shrink-proof compounds, select aggregates, fibre-reinforced with a mix of steel and polypropylene fibres and super-pozzolanic reactive fillers.

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen dhe riparimin e strukturave në beton – Riparime strukturore dhe jo strukturore (R4)

EN 1504-3

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen dhe riparimin e strukturave në beton – Riparime strukturore dhe jo strukturore (R4)

Vetitë themelore

i-pandezshëm

I pandezshëm

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

përmasa-maksimale-e-agregatit

Përmasa maksimale e agregatit: 2 mm

përzierja-me-ujë

Përzierja me ujë: 15 %

pesha-specifike

Pesha specifike: 2.200 kg/dm³

pot-life

Pot life: 30 min

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5 / +35 °C

trashësia-maksimale-e-lejueshme

Trashësia maksimale e lejueshme: 15 cm

Veçoritë teknike

Lidhja e aderimit

2.4 MPa

Reagimi ndaj zjarrit

A1 _

Rezistenca në ngjeshje pas 01 dite

> 35 N/mm²

Rezistenca nga ngjeshja

70 N/mm²

Rezistenca nga përkulja

10.3 N/mm²

Ngjyrat në dispozicion

- Gri

Amballazhime dhe përmasa

- Qese 25 kg

- Koli: 50 x (Qese 25 kg)

Konsumi

Approximately 1900 kg of GROUT 2 SFR for every cubic metre of mixture to be made.

Fushat e përdorimit

Precision anchorage of operating machines: presses, turbines, power supply units, rolling mills, alternators, overhead cranes, metal structures, tracks, etc.. Structural adaptation, renovations, drawing and reinforcements, using injections and castings inside formworks. Creation of connection anchorage using steel bars with a diameter and depth consistent with the project specifications, by casting in specifically prepared perforations. Construction of structural road joints.

Përgatitja e shtresave

The application surfaces should be clean, free of containment, inconsistent and incoherent parts, dust, etc., conveniently saturated with water to reach the "saturated to dry surface" condition.

Mënyra e përdorimit

Place 2/3 (approx 2.5 litres per bag) of the total water in the mix, then gradually add the product and the remaining water, mixing until you obtain an even mix with the desired consistency and no lumps.

Mënyrat e përdorimit

- Rrjedhje

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Parafabrikuara

- Muratura të përziera

- Shufra armature të oksiduar

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Given the self-levelling properties of the product and its self-compacting capacity, you are advised to pay due attention to the vibration phase. Excess zeal in the vibration operation could worsen the aesthetic performance of the resulting manufactured work.

Do not use in the absence of adequate side confinements.

Ensure protection and damp seasoning of the surfaces exposed.

Implement casting procedures capable of ensuring the absence of vacuums and cracks; grout the mortar from one part of the perimeter of the casting to avoid air sacks.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Sanageb
  • Grout Power
  • Sanawarme