FLOORBAND 200

Insulating perimeter band in closed-cell polyethylene

Kodi: FLR.0275

Përbërësit: 1

Pamja: Rrotull

FLOORBAND 200 is a closed-cell product that is lightweight, waterproof, non-wettable and highly resistant to mould, aggressive chemicals and cement structure alkaline reactions.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

gjërësia

Gjërësia: 200 mm

pesha-specifike

Pesha specifike: 20-25 kg/m³

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: -10/+70 °C

Veçoritë teknike

Dynamic stiffness

43

Thermal conductivity

0.035 W/m*K

Trashësia

5 mm

Ngjyrat në dispozicion

- E bardhë

Amballazhime dhe përmasa

- Rrotull 100 m

Vetitë

Easy to apply product, of thermal shock resistant material (polyethylene) and glues, FLOORBAND 200 is ideal for use with underfloor heating/cooling systems, traditional screeds and industrial flooring.

Konsumi

Apply 1 metre of FLOORBAND 200 for every linear metre of walls to be insulated around the perimetre.

Fushat e përdorimit

Heating/cooling systems; traditional/lightened screeds; industrial flooring; as a separating element between wall and insulating materials of various kinds for floating floor applications.

Mënyrat e përdorimit

- Aplikim manual

Shtresat e lejuara

- Suva

- Beton

- Parafabrikuara

- Fibroçimento

- Muratura të përziera

- Muratura me tulla me vrimë

- Muratura me gurë

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

"Product not subject to CE marking (not falling within the scope of UNI EN 14313).
Adhesive perimeter bands are extremely important and should always be used with adequate thicknesses and densities, since they serve as thermal insulators, expansion joints and sound insulators."

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Opus Dry
  • Syntech H.A.G.
  • Concrete Repar