FLEXSEAL 300

Mastiç polimerik hidroizolues me fishek që shtrydhet

Kodi: PRS.0047

Përbërësit: 1

Pamja: Fishek

Ngjitës poliuretani hidro-ekspansiv, në pastë tiksotropike, i paketuar paraprakisht në fishek të ekstrudueshëm me postin dozimi normal, për t'u përdorur si ndalues uji në situatat më komplekse ose të pakëndshme në fushën e hidroizolimit të dhomave nëntokësore. Ai ruan karakteristikat e tij elastike dhe izoluese të pandryshuara me kalimin e kohës.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

i-pandezshëm

I pandezshëm

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 9 muaj

pesha-specifike

Pesha specifike: 1.35 kg/dm³

rezistent-ndaj-rrezeve-uv

Rezistent ndaj rrezeve UV

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

Veçoritë teknike

Aftësia e zgjerimit 24 orë

+25 %

Dust-free time

3-5 h

Kapaciteti i zgjerimit në 7 ditë

+100 %

Ngurtësim në prekje

10 h

Ngurtësimi

45 _

Rezistenca në tërheqje

3.5 MPa

Ngjyrat në dispozicion

- E kuqe

Amballazhime dhe përmasa

- Fishek 300 cc

- Kuti: 12 x (Fishek 300 cc)

Konsumi

Nga 0,15 deri në 0,30 FLEXSEAL 300 fishekë për çdo matës linear të vuloset, varësisht nga gjeometria e zgavrës.

Fushat e përdorimit

Realizimi i mbylljeve hermetike aty ku vërehen lidhje, vrima, dëmtime, plasaritje, fletë kasetash, etj. Vendosja e pajisjeve në lidhjen ndërmjet tubave dhe maraturës; Ndihmues për vendosjen e profileve të ujit si tradicionalë ashtu edhe hidroespansivë.

Përgatitja e shtresave

Shtresat mbështetëse duhet të jenë të pastra, pa pluhur, pjesë të shkatërruara dhe të paqëndrueshme etj.

Mënyra e përdorimit

Pritini majën e fishekut me një prerëse në një mënyrë të tillë që të lejojë nxjerrjen e një shiriti ngjitës prej të paktën 8 mm në diametër me qëllim që mbyllja të jetë efektive dhe hidroekspansive). FLEXSEAL 300 duhet të instalohet në seksione të kufizuara në mënyrën e duhur dhe të mbuluara me së paku 6 cm llaç ndërtimor jo-tkurrës GROUT 6 (i rrjedhshëm) ose REPAR TIX (thixotropik).

Mënyrat e përdorimit

- Pistoletë me dozë të përcaktuar

- Shpatull

Mjetet e pastrimit

- Diluent Nitro

Shtresat e lejuara

- Beton

- Parafabrikuara

- Dru

- Plastikë

- Fibroçimento

- Nënshtresa çimentoje

- i pandryshkshëm

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Mos e përdorni FLEXSEAL 300 si një silicon të thjeshtë. Përhapja e pakufizuar tërësisht do ta shkëpuste nga shtresa mbështetëse, duke dëmtuar mbylljen.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Syntech H.A.G.
  • Readymesh
  • Floortech Prerit