ESTRUSORI PER CARTUCCE

Ekstruderë manualë për produktet e fishekëve

Kodi: ADX.0326

Përbërësit: 1

Pamja: Manual gun for cartridges

Armë ekstruder metalik profesional për produkte në fishekë të madhësive të ndryshme. Ata janë të fortë, ergonomikë, të lehtë për t'u përdorur dhe armë ekstruderi të lehtë, për të garantuar aplikime në fushat më të ndryshme të ndërtimit tradicional dhe të specializuar. E disponueshme për fishekë të madhësive të ndryshme, si për fishekë teke ashtu edhe për fishekë bimix të dyfishtë prej 300cc, 400cc, 470cc, 530cc, 600cc.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

jetëgjatësi-e-pakufizuar

Jetëgjatësi e pakufizuar

Ngjyrat në dispozicion

- E zezë

Amballazhime dhe përmasa

- Ekstruder armë për fishekë 400 cc 1 copë

- Ekstruder armë për fishekë bimix 470 cc 1 copë

- Ekstruder armë për fishekë bimix 600 cc 1 copë

- Ekstruder armë për fishekë 533 ose 600 cc 1 copë

- Ekstruder armë për fishekë 300 cc 1 copë

Konsumi

Produkti të blihet sipas nevojës.

Fushat e përdorimit

Nxjerrja e materialeve në fishek të vetëm ose të dyfishtë bimix.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Syntech H.A.G.
  • Osmocem
  • Pro Seal