EPOMALTA LC

Llaç epoksi që ngjit për riparimin e strukturave prej druri

Kodi: SYN.0038

Përbërësit: 3

Pamja: I lëngshëm + Pluhur

Llaç epoksi që ngjit, i përbërë nga një ngjitës epoksid me dy përbërës (A + B) për t'u integruar me një përzierje të agregateve minerale të zgjedhur me diametër maksimal prej 4 mm, për ankorimin, rivendosjen e dyshemeve industriale, rigjenerimin e lokalizuar të kokat prej druri të trarëve, riparimet dhe rindërtimet e ndërtesave në përgjithësi, që do të kryhen duke hedhur në vend, pas ndërtimit të një forme të përshtatshme mbajtëse të papërshkueshme nga uji të izoluar me agjent lëshimi.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

pesha-specifike

Pesha specifike: 1.08 kg/dm³

pot-life

Pot life: 25 min

rezistent-ndaj-rrezeve-uv

Rezistent ndaj rrezeve UV

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5 / +30 °C

Veçoritë teknike

Mbetje e thatë

98 (±1) %

Ngjitja në shtresa pas 28 ditësh

≥ 3 N/mm²

Ngurtësim me prekje

25 (± 3.5%) min

Ngurtësim në prekje

6-8 h

Ngurtësimi

80 _

Ngurtësimi i plotë

7 ditë

Raporti i katalizatorit

A : B = 100 : 50 %

Rezistenca në ngjeshje pas 28 ditësh

100 N/mm²

Temperatura e vendosjes

-20/+60 °C

Viskoziteti

240 (± 5%) mPas

Ngjyrat në dispozicion

- Kafe

Amballazhime dhe përmasa

- Kanoçe 18 kg [A]

- Kanoçe 9 kg [B]

- Qese 25 kg [C]

- Kit: 1 Kanoçe 18 kg [A] + 1 Kanoçe 9 kg [B] + 5 Qese 25 kg [C]

- Kanoçe 1 kg [A]

- Kanoçe 0.5 kg [B]

- Kovë 7.5 kg [C]

- Kit: 1 Kanoçe 1 kg [A] + 1 Kanoçe 0.5 kg [B] + 1 Kovë 7.5 kg [C]

Konsumi

Përafërsisht 1,55 kg EPOMALTA LC për çdo decimetër kub të volumit që do të rindërtohet (rreth 1.550 kg për metër kub).

Fushat e përdorimit

Ankorimi me shtrirje preçize të makinerive industriale.Ankorimi i elementeve metalikë.Restaurimi i lokalizuar i dyshemeve industriale që i nënshtrohen ngarkesave të larta statike dhe dinamike.Rindërtimi i nyjeve në dyshemetë industriale.Homogjenizimi i nivelimit në mastarë dhe dysheme.Rigjenerimi i lokalizuar i kokave të trarëve prej druri.Riparimi i produkteve të ndërtimit në përgjithësi.

Përgatitja e shtresave

Sipërfaqet ku do të përdoret produkti duhet të jenë të pastra, të thata, pa pluhur, papastërti, etj., si dhe sa më uniforme.Sigurohuni që të hiqni çdo pjesë të degraduar të sipërfaqes.

Mënyra e përdorimit

Kombinoni përbërësin B me përbërësin A, duke hequr të gjithë materialin në përmbajtje të pakos, dhe përzieni plotësisht me një mikser me shpejtësi të ulët, deri sa të arihet një përzierje shumë homogjene.Shtoni sasinë e kërkuar të "mbushësit" (përbërësi C) duke vazhduar përzierjen derisa të rikthehet homogjeniteti origjinal i përzierjes ngjitëse.
Për sa i përket ankorimit të makinerive, përpara se të poziciononi makinën, hiqni betonin e dëmtuar dhe të gjitha pjesët e lira, përfshirë mbetjet e vajit apo pjesët me njolla yndyre apo vajrash.Kontrolloni dhe sigurohuni që kanalet e ajrit të ndodhura në pllakën bazë janë të pastra për nxjerrjen e ajrit.Kontrolloni që, gjatë 10 orëve të para pas instalimit, substrati të mos preket nga dridhjet nga makineritë e tjera.
Në lidhje me rindërtimin e kokave të trarëve prej druri, instaloni me metodat e kërkuara nga lloji i ndërhyrjes, duke iu nënshtruar:
- puntellamento e rrezes
- vendosja e shufrave të përforcimit
- konstruksion i kasave të përshtatshme
- vendosja (derdhja) e llaçit.
Mos aplikoni në substrate të lagështa dhe/ose me pluhur.Përdorni produktin menjëherë pas përzierjes.

Mënyrat e përdorimit

- Rrjedhje

- Mistri

- Shpatull

Mjetet e pastrimit

- Diluent për rrëshirë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Dru

- Nënshtresa çimentoje

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Syntech Poliurea
  • Syntech H.A.G.
  • Sanawarme