DETERG-A

Detergjent, pastrues, shndërrues i kripës në pH acid

Kodi: CSX.0030

Përbërësit: 1

Pamja: I lëngshëm

Zgjidhje e koncentruar e acideve të ruajtur, surfaktantë anionikë dhe jo-jonikë me biodegradueshmëri të lartë, për pastrim të thellë të substrateve nga lloje të ndryshme të ngjeshjeve (gëlqere, gips, betone gëlqerore, kripë). Të aplikohet pas hollimit me ujë të pastër sipas proporcioneve të treguara në fletën e të dhënave teknike. Produkti sulmon mineralet karbonatike, prandaj i kushtoni vëmendje të veçantë sipërfaqeve në mermer, gur gëlqeror, dysheme dhe gurë të lëmuar me plumb, duke kryer vlerësimet e duhura parandaluese. Mbroni sipërfaqet metalike

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

pa-tretës

Pa tretës

të-përdoret-me-syze-mbrojtëse

Të përdoret me syze mbrojtëse

i-pandezshëm

I pandezshëm

përzierja-me-ujë

Përzierja me ujë: 1:10 (max) _

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

Veçoritë teknike

Biodegradimi

90 %

pH

1 _

Ngjyrat në dispozicion

- E tejdukshme

Amballazhime dhe përmasa

- Bidon 6 kg

- Shishe 1 kg

Konsumi

Nga 0.10 deri 1.00 kg DETERG-A për metër katror të sipërfaqes që do të trajtohet, bazuar në llojin e materialit dhe porozitetin e mbështetjes. Rekomandohet: 0.25 kg / m² sipërfaqe me pllaka.

Fushat e përdorimit

Ndërhyrje për heqjen dhe stabilizimin e kripës, heqjen e shtresave të depozitave të gëlqeres, gipsit, salicit, myshqeve; pastrim i thellë i kanaleve dhe mbështetëseve në përgjithësi. Veçanërisht i përshtatshëm si pastrues në ndërhyrjet hidroizoluese me PROTECH BALCONY.

Mënyra e përdorimit

Treteni produktin në ujë në varësi të natyrës dhe madhësisë së koreve dhe/apo të mbetjeve të kripës që duhen hequr. Përhapeni tretësirën me sprucë ose brushë, apo edhe duke e derdhur drejtpërdrejt te mbetjet që duhen hequr. Lëreni të veprojë për disa minuta. Lani shkumën e prodhuar nga reagimi acid me shumë ujë.
DETERG-A mund të përdoret në raporte të ndryshme hollimi: nga ashtu siç është (i paholluar) deri në një masë nga produkti dhe 10 masa ujë.
Në përgatitjen e shtresave mbështetëse që të jenë të papërshkueshme nga uji me PROTECH BALCONY, merrni parasysh hollimin e produktit në një raport 1:4, për një konsum prej 400 g/m² të tretësirës. Në këtë rast konsumi i DETERG-A është gati 1 litër produkt i holluar për çdo 10 m² të sipërfaqes me pllakë të papërshkueshme nga uji.

Mos e aplikoni në sipërfaqet e mermerit, terrakotës, gurit natyror, dyshemeve të lëmuara të plumbit dhe sipërfaqeve të galvanizuara.
Është një produkt gërryes, i kushtoni vëmendje skedës së të dhënave të sigurisë. Përdoreni vetëm me doreza mbrojtëse.

Mënyrat e përdorimit

- Brushë

- Furçë e madhe

- Spruco

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

- Muratura me gurë

- Muratura të përziera

- Suva

- Tulla

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte alternative

Produkte në vitrinë

  • Floortech Prerit
  • Concrete Repar
  • Opus Dry