CONSILEX JC

Rrëshirë polisilosanike për të ofruar hidroizolim në lyrje dhe suva

Kodi: CSX.0344

Përbërësit: 1

Pamja: I lëngshëm

CONSILEX JC është një dispersion ujor i rrëshirave të polisiloksanit, i cili, kur shtohet në përzierjet e bojrave dhe suvasë, ofron karakteristika hidroizoluese me efekt shkëlqyes.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

pa-tretës

Pa tretës

i-pandezshëm

I pandezshëm

pesha-specifike

Pesha specifike: ±1 kg/l

Veçoritë teknike

pH

6.5 ± 1 _

Ngjyrat në dispozicion

- E bardhë

Amballazhime dhe përmasa

- Bidon 5 l

- Bidon 10 l

- Bidon 25 l

Vetitë

CONSILEX JC është një formulim me tiparet e mëposhtme për bojrat dhe suvatë:
- përshkueshmëri të avujve të ujit dhe dioksidit të karbonit
- përthithje të ulët të ujit
- zvogëlim të papastërtive në sipërfaqe
- jetëgjatësi
- efekt shkëlqyes

Konsumi

CONSILEX JC mund të shtohet në bojëra ose suva në një përqindje prej 1-3% dhe ofron një efekt hidroizolues dhe shkëlqyes.

Fushat e përdorimit

CONSILEX JC është një formulim që duhet të shtohet në bojra ose suva, për të dhënë një efekt papërshkueshëmërie nga uji.

Mënyra e përdorimit

Për rezistencë ndaj dritës dhe hidroizolim të mirë për formulimet e bojrave silosanike të karakterizuara nga përthithshmëria e lartë, rekomandohet të përzieni 25-30% të CONSILEX JC me 70% të lidhësit akrilik transparent.

Mënyrat e përdorimit

- Për tu shtuar në komponentët e tjerë

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Suva

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

- Ngjyra dhe ngjyrosje

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Grout Power
  • Protech Balcony
  • Osmocem