CONSILEX JAZZ

Water repellent, revitalising treatment for porous, absorbent surfaces

Kodi: CSX.0276

Përbërësit: 1

Pamja: I lëngshëm

Aqueous dispersion treatment of polysiloxane resins, ideal for giving the artefacts, by applying a low pressure spray, brush or roller, water-repellent and revitalizing characteristics, regenerating the original color of the treated material.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

i-pandezshëm

I pandezshëm

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

pa-tretës

Pa tretës

Ngjyrat në dispozicion

- E tejdukshme

Amballazhime dhe përmasa

- Bidon 25 kg

- Bidon 5 kg

- Bidon 10 kg

Vetitë

CONSILEX JAZZ revitalises (regenerates the original colour) of the surface treated by simultaneously creating an efficient and long-lasting pearly, water repellent effect.
The benefits obtainable using CONSILEX JAZZ are:
- revitalisation of the treated surface
- waterproofing against water vapour and carbon dioxide
- low water absorption
- reduced surface dirt
- good pearly effect and efficient surface self-cleaning

Konsumi

From 0.15 to 0.40 kg of CONSILEX JAZZ for each square metre of surface to be treated, based on the porosity of the support.

Fushat e përdorimit

Treatment to revitalise and waterproof porous surfaces (terracotta tiles and bricks, tuff, ecc).

Përgatitja e shtresave

The application supports should be clean and dry; where necessary, you should remove mould, algae and lichens on the surfaces, by applying CONSILEX ANTIMUFFA CLEANER (mould remover).

Mënyra e përdorimit

The application must take place by spraying, at low pressure (maximum 0.5 bar) or using a roller or long bristle brush.
Based on the extreme diversity of the application supports, it is always advisable to carry out preliminary tests to determine the level and validity of the treatment obtainable, the actual absorption of the product and the absence of colour changes, etc.

Mënyrat e përdorimit

- Spërkatje pa ajrim me presion të ulët.

- Brushë

- Rrul

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Suva

- Beton

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

- Tulla

- Muratura të përziera

- Muratura me gurë

- Faqe shkëmbore

- Gurë natyrorë dhe porfiret

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Technical and performance data possibly outlined in this document are the result of laboratory testing conducted in a conditioned environment, as such they can result as considerably changed from operating and start-up conditions. The need follows to carry out preliminary tests in actual use conditions.
Remember that the user is obliged to read the most recent safety data sheet for the product, containing the chemical-physical and toxicological data, the risk phases and other information to transport, use and dispose of the product and its packaging in complete safety. You are however reminded not to dispose of the product and its packaging in the environment.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Protech Balcony
  • Sanawarme
  • Sanageb