CONSILEX IDROFIX

Produkt konsolidues me bazë ujin për gur, tulla dhe beton

Kodi: CSX.0334

Përbërësit: 1

Pamja: I lëngshëm

CONSILEX IDROFIX është një produkt i lëngshëm dhe inorganik që është krijuar për mbrojtjen, konsolidimin dhe zvogëlimin e trajtimit të porozitetit të substrateve të betonit, mineraleve, tullave dhe gurëve. Garanton qëndrueshmëri optimale dhe forcë ngjitëse, rezistencë ndaj rrezeve UV, agjentë kimikë dhe stres mekanik. Rezultati i aplikimit lejon të sigurohet një forcim i shpejtë i sipërfaqes, si dhe në një aspekt të rigjallëruar dhe homogjen të së njëjtës. Produkti është pjesë e linjës Sanageb (produkte natyrale për ndërtimin e gjelbër), duke qenë një konsolidues i thellësisë me ndikim të papërfillshëm mjedisor falë përmbajtjes së ulët të VOC (<50 g / l). Produkti është praktikisht pa erë.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

i-pandezshëm

I pandezshëm

pa-tretës

Pa tretës

pesha-specifike

Pesha specifike: 1.19-1.21 kg/l

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5 / +40 °C

Veçoritë teknike

Koha minimale e depërtimit

30 min

Përmbajtja e klururit

< 0.05 %

Përmbajtja e VOC

< 50 g/l

pH

11-12 _

Produkt jo filmik

Solids

25-26 %

Thellesia e depërtimit

2-8 mm

Walkable after

24 h

Ngjyrat në dispozicion

- E tejdukshme

Amballazhime dhe përmasa

- Bidon 5 kg

- Bidon 10 kg

Mënyrat e përdorimit

- Spërkatje pa ajrim me presion të ulët.

- Brushë

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Suva

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

- Shtuf

- Muratura të përziera

- Muratura me gurë

- Gurë natyrorë dhe porfiret

- Tulla

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Opus Dry
  • Concrete Repar
  • Sanageb