CALEOSANA

Insulating, macroporous, dehumidifying, anti-condensation plaster

Kodi: INT.0011

Përbërësit: 1

Pamja: Pluhur

Macroporous, ecological, high-thermo-insulating performance indoor and outdoor plaster, with density 800 kg/m³, based on hydraulic lime, botticino, siliceous aggregates, kaolin, calcium caseinate, Vichy salt, tartaric acid, expanded granular clay, natural fibres, granular perlite. Its peculiar characteristics make it suitable for dehumidification, for heat and humidity treating buildings and walls, in ecological building interventions and in the restoration of vintage buildings and monuments.

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Llaç për suva të brendshme dhe të jashtme – Llaç për rehabilitim (R)

EN 998-1

Llaç për suva të brendshme dhe të jashtme – Llaç për rehabilitim (R)

Vetitë themelore

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

përmasa-maksimale-e-agregatit

Përmasa maksimale e agregatit: 2 mm

pot-life

Pot life: 90 min

raporti-i-përzierjes

Raporti i përzierjes: 22 - 24 %

Veçoritë teknike

Lidhja e aderimit

0.40 N/mm²

Masa vëllimore

1075 kg/m³

Moduli elastik

< 5000 N/mm²

Përshkueshmëria e avullit të ujit

< 10 μ

Përthitha kapilare

0.83 kg•h^0.5/m²

Reagimi ndaj zjarrit

A1 _

Rezistenca nga ngjeshja

> 5 N/mm²

Rezistenca nga përkulja

> 2 N/mm²

Thermal conductivity

0.2 W/m*K

Ngjyrat në dispozicion

- Gri e hapur

Amballazhime dhe përmasa

- Qese 25 kg

Vetitë

CALEOSANA does not contains traces of resins, solvents or radioemissive aggregates.

Konsumi

Approximately 9 kg/m² of CALEOSANA for every centimetre of thickness to be implemented (approximately 900 kg per cubic metre).

Fushat e përdorimit

Vintage and new construction masonries subject to rising damp, condensation, mildew. Recommended mainly for thermo-insulating anti-condensation rehabilitation of internal perimetral masonry and underground areas in general.

Përgatitja e shtresave

Removal of degraded plaster up to the ceiling. Cleaning the resulting supports, including the removal of salt deposits; thorough dedusting and saturation with water, to obtain the condition "saturated with dry surface".

Mënyra e përdorimit

In the presence of salt efflorescence brush thoroughly and spray the saline inhibitor SANAREG. If necessary, to increase plaster adhesion, apply a breathable anchoring scratch coat made with the specific lime-based preparation UNTERSANA. Prepare the plaster by adding CALEOSANA to the mixing water, continue to mix until the desired mixture and the complete elimination of lumps is obtained. Apply with float and trowel or plastering pump. It is recommended to apply a minimum thickness of cm 2.5. Regularisation of the plastered surfaces with SANASTOF lime-based ecological building fine mortar.
UNTERSANA rendering, applied by "spraying", must provide a rough, corrugated surface, designed to promote the bonding of the subsequent plaster, which must be applied no later than 2-3 days. For thicknesses greater than 2.5 cm, to improve the anti-cracking capacity, ensure the ARMAGLASS 160 mesh is inserted.
Protect fresh surfaces from direct exposure to the sun, the rain and the wind, cure the prolonged moist hardening.

Mënyrat e përdorimit

- Mallë

- Mistri

- Makinë suvatimi

- Straight edge

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Tulla

- Shtuf

- Muratura të përziera

- Muratura me tulla me vrimë

- Muratura me gurë

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Sanageb
  • Sanawarme
  • Grout Power