BOND PLUS

Lëng qumështor, i ngjitshës, i epshëm, reaktiv për llaçe dhe suva

Kodi: ADX.0008

Përbërësit: 1

Pamja: I lëngshëm

Latex ngjitës bazuar në gome elastomerike stiren-butadien dhe silikat alkalin në shpërndarjen ujore, i epshëm, reaktiv, për ngjitjen e bojakës dhe për përmirësimin e ngjitjes, sjelljes dhe vetive të llaçeve dhe suvave.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

i-pandezshëm

I pandezshëm

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

pa-tretës

Pa tretës

pesha-specifike

Pesha specifike: 1.03 kg/dm³

pot-life

Pot life: 40 - 60 min

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5 / +35 °C

Veçoritë teknike

pH

7.5 _

Ngjyrat në dispozicion

- E bardhë

Amballazhime dhe përmasa

- Bidon 5 kg

- Bidon 10 kg

- Bidon 25 kg

- Çisternë 1000 kg

Konsumi

Konsultohuni me tabelën e treguar në fletën e të dhënave të produktit.

Fushat e përdorimit

Prodhimi i llaçeve dhe suvave ngjitëse, të shformuara, me performancë të lartë mbrojtëse dhe hidroizoluese për punime civile, hidraulike, industriale, urbane, detare dhe malore. Përgatitja e tretësirave hidratuese për të përmirësuar ngjitjen dhe vetitë e përzierjeve dhe llaçeve të parapërgatitur; përgatitja e bojakëve ngjitës për hedhjen e shtresës së re. Trajtime antipluhur, përforcimi i sipërfaqeve me përzierje çimentoje.

Mënyra e përdorimit

Tundeni fort BOND PLUS në bidon, duke e holluar me ujë sipas nevojës. Shtoni tretësirën e përgatitur në këtë mënyrë në përzierjen e çimentos (ose gëlqeres) dhe agregateve, sipas dozave më të përshtatshme për përdorim, siç tregohet më poshtë.
Për një përkufizim të saktë të përzierjeve që duhet të përdoren dhe për të verifikuar përshtatshmërinë e produktit sipas kërkesave specifike, është gjithmonë e domosdoshme të kryhen provat paraprake.

Mënyrat e përdorimit

- Brushë

- Spruco

- Furçë e madhe

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Suva

- Beton

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte alternative

Produkte në vitrinë

  • Readymesh
  • Opus Dry
  • Sanawarme