BOND IDRO

Reinforcing, impregnating, internally reactive waterproofing latex

Kodi: ADX.0007

Përbërësit: 1

Pamja: I lëngshëm

Adhesive latex composed of an emulsion of binding and reinforcing synthetic polymers, reactive waterproofing agents, for flexibilising and hydrophobising plaster, mortar and grout.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5 / +35 °C

pa-tretës

Pa tretës

i-pandezshëm

I pandezshëm

pesha-specifike

Pesha specifike: 1.10 kg/dm³

Veçoritë teknike

Lëndë jo helmuese

Ngjyrat në dispozicion

- E bardhë

Amballazhime dhe përmasa

- Bidon 5 kg

- Bidon 10 kg

- Bidon 25 kg

Vetitë

The action of BOND HYDRO is based on the interaction of a particular reactive agent, hydrophilic in its original form, potentially hydrophobic by reaction with the cement and lime compounds.

Konsumi

Refer to the table shown in the product datasheet.

Fushat e përdorimit

Waterproof, reinforcing protection of external walls in concrete, cement or lime-based plaster, concrete floorings, etc. Production of protective coating and waterproofing mixtures based on hydraulic binders. Curing protection with impregnating effect, of fresh conglomerates. Packaging of jointing mortars for bedding blocks of fair-faced cement-clay.

Mënyra e përdorimit

Remix the product before use and then prepare a solution as indicated in the tables below, depending on the intended use.

Mënyrat e përdorimit

- Për tu shtuar në komponentët e tjerë

- Furçë e madhe

- Spruco

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Suva

- Beton

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

It is always essential to carry out preliminary tests for an accurate definition of the mixtures to use, and to check the suitability of the product on the basis of the specific requirements.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte alternative

Produkte në vitrinë

  • Pro Seal
  • Osmocem
  • Sanageb