BELTSEAL

Mbështjellës hidro-ekspansivë për tubat PVC që kalojnë nëpër muret

Kodi: PRS.0355

Përbërësit: 1

Pamja: Guarnicion

BELTSEAL është një ornament "si rrip" i bërë me një gome të veçantë hidro-ekspansive e cila reagon në kontakt me ujin duke rritur vëllimin e saj fillestar. BELTSEAL, falë gjeometrisë së tij, aplikohet shumë shpejt direkt pa përpunim shtesë. Funksioni i tij është të vulosë në mënyrë hermetike mospërputhjet që mund të gjendet lehtësisht në beton për shkak të pranisë së tubave PVC; ndërprerjet që në shumë raste mund të kalonin nga njëra anë e muraturës në anën tjetër, dhe për këtë arsye do të rrezikonin seriozisht kompromentimin e hidroizolimit dhe vetë muraturës. Ekzistojnë tre madhësi të cilat janë përkatësisht të përshtatshme për tubat me diametër: 70/90 mm, 110/125 mm dhe 160/200 mm.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

produkt-hidroekspansiv

Produkt hidroekspansiv: 250 - 300 %

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 24 muaj

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: -20 / +75 °C

Veçoritë teknike

Rezistenca në tërheqje

>1.5 MPa

Tërheqja deri në këputje

>350 %

Presioni hidraulik maksimal

5 bar

Ngurtësimi

35 _

Masa vëllimore

1.22 +/- 0.03 g/cm³

Material alkalino-rezistent

Ngjyrat në dispozicion

- Blue

Amballazhime dhe përmasa

- BELTSEAL 110/125: 1 x (Kuti 180 copë)

- BELTSEAL 160/200: 1 x (Kuti 180 copë)

- BELTSEAL 70/90: 1 x (Kuti 180 copë)

Vetitë

Kapaciteti hidro-ekspansiv i BELTSEAL është testuar në laborator me dy lloje të ndryshme uji: i demineralizuar dhe me pH të fuqishëm themelor (për të simuluar kushtet në kontakt me beton). Testet kanë treguar një variacion vëllimi përkatësisht 300% dhe 250%.

Konsumi

Ornamenti rrip N ° 1 BELTSEAL për secilin tubacion kalues që duhet të vuloset.

Fushat e përdorimit

Realizimi i konstruksioneve të betonit nëntokësor me tuba kalues, ku muri është në kontakt të drejtpërdrejtë me tokën dhe ku nuk mungon prania e shtresave hidroizoluese të jashtme nga vetë muratura: bodrume, taverna, garazhe nëntokësore, dhoma nëntokësore dhe semibodrume, etj.

Mënyra e përdorimit

Vendosni ornamentin rrip hidro-ekspansivë BELTSEAL në një pozicion qendror në lidhje me gjatësinë e tubit (një copë ornamenti për secilin tub kalues).

Mënyrat e përdorimit

- Aplikim manual

Shtresat e lejuara

- Beton

- i pandryshkshëm

- Parafabrikuara

- Plastikë

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Floortech Prerit
  • Syntech Poliurea
  • Osmocem