ARMAGLASS INTOTECH 225

Kodi: RNF.0285

Përbërësit: 1

Pamja: Net

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Produkt rezistent ndaj kimikateve

CHEMICAL RESISTANT

Produkt rezistent ndaj kimikateve

Vetitë themelore

gjatësia

Gjatësia: 50 m

gjërësia

Gjërësia: 100 cm

i-pandezshëm

I pandezshëm

i-përputhshëm-në-kontakt-me-ujin

I përputhshëm në kontakt me ujin

jetëgjatësi-e-pakufizuar

Jetëgjatësi e pakufizuar

rezistent-ndaj-rrezeve-uv

Rezistent ndaj rrezeve UV

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

Veçoritë teknike

Forca e tërheqjes së prishjes

4000 N/5cm

Humbja e kalsinimit

20 - 25 %

Mesh size

25 x 25 mm

Numri i fijeve të indit

40 _

Numri i fijeve të prishjes

40 _

Pesha e rrobave të papërpunuara

210 g/m²

Pesha e rrobave të veshur

225 g/m²

Rezistenca në tërheqje e indit

2500 N/5cm

Tërheqja deri në këputje

3.20 %

Trashësia

1.0 mm

Ngjyrat në dispozicion

- E zezë

Amballazhime dhe përmasa

- Rrotull 50 m²

Mënyrat e përdorimit

- Për tu shtuar në komponentët e tjerë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

- Parafabrikuara

- Kartonxhez

- Muratura të përziera

- Muratura me tulla me vrimë

- Muratura me gurë

- Gurë natyrorë dhe porfiret

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Readymesh
  • Syntech Poliurea
  • Sanageb