ARMAGLASS CONNECTOR

Kodi: RNF.0248

Përbërësit: 1

Pamja: Lidhës

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Produkt rezistent ndaj kimikateve

CHEMICAL RESISTANT

Produkt rezistent ndaj kimikateve

Vetitë themelore

diametri

Diametri: 8 mm

gjatësia-e-gjatë-e-anës

Gjatësia e gjatë e anës: 20 / 50 / 70 cm

gjatësia-e-shkurtër-e-anës

Gjatësia e shkurtër e anës: 10 cm

jetëgjatësi-e-pakufizuar

Jetëgjatësi e pakufizuar

rezistent-ndaj-rrezeve-uv

Rezistent ndaj rrezeve UV

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

Veçoritë teknike

Moduli elastik

80.400 MPa

Rezistenca në tërheqje

18.900 N

Temperatura e tranzicionit të xhamit

100 °C

Tërheqja deri në këputje

3.2 %

Zonë rezistente

11.5 mm²

Ngjyrat në dispozicion

- E bardhë

Amballazhime dhe përmasa

- Ø 8 mm x 20 cm 1 copë

- Ø 8 mm x 50 cm 1 copë

- Ø 8 mm x 70 cm 1 copë

Mënyrat e përdorimit

- Aplikim manual

Shtresat e lejuara

- Beton

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

- Muratura të përziera

- Muratura me tulla me vrimë

- Muratura me gurë

- Gurë natyrorë dhe porfiret

- Tulla

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Readymesh
  • Protech Balcony
  • Sanageb