ARMAGLASS CONNECTOR TWIN

Kodi: RNF.0224

Përbërësit: 1

Pamja: Lidhës

Lidhës me fije qelqi rezistente ndaj alkalineve, me segment qendror të ngurtë të formuar paraprakisht dhe skaj të dyfishtë të lirshëm që mund të hiqen. I përshtatshëm për përforcimin strukturor të muraturës me tulla, shtuf dhe gurë, harqe dhe qemere, në kombinim me rrjetat e fijeve prej qelqi ARMAGLASS STRUCTURA dhe llaçet e tipit UNISAN, INTOSANA dhe të familjes REPAR. Përdoret si një lidhje përmes për lidhjen e dy anëve të një suvaje strukturore (teknika "sanduiç strukturor").

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Produkt rezistent ndaj kimikateve

CHEMICAL RESISTANT

Produkt rezistent ndaj kimikateve

Vetitë themelore

diametri

Diametri: 8 mm

i-pandezshëm

I pandezshëm

i-përputhshëm-në-kontakt-me-ujin

I përputhshëm në kontakt me ujin

jetëgjatësi-e-pakufizuar

Jetëgjatësi e pakufizuar

rezistent-ndaj-rrezeve-uv

Rezistent ndaj rrezeve UV

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

të-përdoret-me-syze-mbrojtëse

Të përdoret me syze mbrojtëse

Veçoritë teknike

Gjatësia e përgjithshme

60 / 70 / 80 / 90 / 100 cm

Gjatësia e skajeve të lirshme

20 cm

Material alkalino-rezistent

Prishja e forcës në tërheqje

490 MPa

Tërhiqni rezistencën në mbështetjen e muraturës, Pull Out

5.50 kN

Ngjyrat në dispozicion

- E bardhë

Amballazhime dhe përmasa

- 20 x 20 x 20 cm 1 copë

- 20 x 30 x 20 cm 1 copë

- 20 x 40 x 20 cm 1 copë

- 20 x 50 x 20 cm 1 copë

- 20 x 60 x 20 cm 1 copë

Mënyrat e përdorimit

- Aplikim manual

Shtresat e lejuara

- Suva

- Beton

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

- Muratura me tulla me vrimë

- Tulla

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Floortech Prerit
  • Grout Power
  • Opus Dry