ARMAGLASS 160

Kodi: RNF.0223

Përbërësit: 1

Pamja: Net

Rrjetë përforcuese kundër plasaritjeve, e bazuar në fije qelqi rezistente ndaj alkalineve, për shpërndarjen më të mirë të tensioneve dhe për të shmangur çarjet e tkurrjes që rezultojnë nga luhatjet termike, inhomogjenitetet planare, etj. Me një peshë 160 g/m2 dhe një rrjetë katrore 4 x 4 mm, ARMAGLASS 160 është rrjeta e fibrave ideale me fije qelqi për krijimin e veshjeve të skremuara të përforcuara.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

gjërësia

Gjërësia: 100 cm

i-përputhshëm-në-kontakt-me-ujin

I përputhshëm në kontakt me ujin

gjatësia

Gjatësia: 50 m

rezistent-ndaj-rrezeve-uv

Rezistent ndaj rrezeve UV

jetëgjatësi-e-pakufizuar

Jetëgjatësi e pakufizuar

i-pandezshëm

I pandezshëm

Veçoritë teknike

Trashësia

0.50 mm

Mesh size

4 x 4 mm

Unit weight

160 g/m²

Material alkalino-rezistent

Lëndë pa aromë

Ngjyrat në dispozicion

- E bardhë

Amballazhime dhe përmasa

- Koli: 30 x (Rrotull 50 m²)

- Rrotull 50 m²

Mënyrat e përdorimit

- Shpatull

Shtresat e lejuara

- Beton

- Fibroçimento

- Kartonxhez

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

- Suva

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Sanawarme
  • Opus Dry
  • Osmocem