Dërgo një mesazh

Kontrolloni praninë e AZICHEM në territorin italian të interesit tuaj dhe na dërgoni një mesazh direkt duke përdorur formularin për të plotësuar më poshtë.

Ju mund të kontaktoni Shërbimin tonë Teknik për më shumë informacion në lidhje me karakteristikat dhe përdorimin e produkteve AZICHEM, protokollet e përdorimit dhe zgjidhjet e integruara, për të marrë ndihmën tonë dhe / ose mbështetjen për problemet që do të zgjidhen direkt në vendin e ndërtimit ose ndihmën tonë në projektin delikat fazat; ose kërkesa e thjeshtë për listën e çmimeve të azhurnuar ose ku të kontaktoni për të blerë produktet tona.

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Drejtori i Shitblerjeve

Kontaktet

DISTRIBUTORI EKSKLUZIVE PËR SHQIPËRINË
IZOGRUP SH.P.K

TIRANA - Rr. "Teodor Keko" nr. 145
ELBASAN - Rr. "Zogu i Pare", nr.1
Oligert Plaka +355 696666060
Erion Plaka +355 696666629
Email: info@izogrup.al
Web: www.izogrup.al

Shtabi dhe Themelimi
Via G. Gentile, 16/A
46044 Goito (Mantova), Italy
P. IVA: 01474 220 207
Tel. +39 0376.604185
Tel. +39 0376.604365
Fax +39 0376 604398
Email: info@azichem.com